Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Całe życie pod górkę

Mam 22 lata i problem z seksem.

Polecane posty

Gość Całe życie pod górkę

Witajcie. Mam taki problem. Miałam chłopaka było mi z nim cudownie w łóżku, miał dosyć dużego penisa. Zaszłam z nim w ciążę, a on mnie zostawił. Po porodzie czuje że mam troszke luźniejsza, ale teraz mam partnera dla którego nie jest najważniejszy seks. On nigdy wcześniej tego nie robił, ale jak sie kochamy jemu sie podoba, szybko dochodzi a ja prawie nic nie czuje:( Nie wiem co mam zróbić , nie chce mu tego mówić. Ma mniejszego ale to pewnie moja wina bo urodzilam dziecko i mam luźniejsza i mało czuje:( Poradzcie coś.

Gość gość
Spokojnie daj sobie czasu. Pochwa powoli jeszcze sie zwezi. Rób ćwiczenia mięsni Kegla czyli tak jakbyś sikała a potem nagle zaciskasz miesnie i zatrzymujesz sikanie. Codziennie kilkadziesiat razy. Bedzie dobrze

Gość gość
Ty ćwicz kegla i ten twój też niech ćwiczy, jeśli nie będzie efektów kup sobie wibrator. A jeśli to Ci nie wystarcza znajdź sobie kochanka z większym, jeśli nie akceptujesz kochanka a nadal nie będziesz go czuć i seks w związku jest dla Ciebie ważny to wtedy zmień faceta cześć