Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Konsekwencje sexu bez zobowiązań

Polecane posty

Gość gość
A kule wyrzuciłam co mi zepsuta będzie zaśmiecać rzeczywistość ;) ...ale z fusów wywróżyłam ;) ze czasem warto komuś dać szansę bo zdolność do zmiany leży w naturze człowieka ;) ale należy zachować daleko posunięta ostrożność :) bo może się okazać, ze jednak nie ;)

Gość gość
Ok. Kula w koszu, zdaje się na Ciebie.. O jakim zagrożeniu mowa? Powinienem być ostrożny bo myślisz ze ona może to zrobić kolejny raz :( ?

Gość gość
Wcale nie musi :) ale tam gdzie ładujemy swoje emocje, uczucia i siebie warto zachować ostrożność, żeby nooo właśnie i tak zaboli...ale powiedzmy, ze wtedy mniej :) Na zaufanie pracuje się długo a traci się nie w ciągu chwili...zobaczysz jak będzie :) i tak w życiu nie ma żadnych pewników :) Skąd pomysł nadmiernych zwierzeń...tak się nie robi :)

Gość gość
*nie= je ;)

Gość gość
Masz na myśli czemu ona mi o tym powiedziała ?

Gość gość
Tak

Gość gość
Hmm kiedy ja poznałem ona cały czas opowiadała jakieś historie z nim.. gdzie z nim jeździła co robiła jakieś tam zwykle wspomnienia bo jak mnie poznała to twierdziła ze są już pokłóceni od dawna i ze to zwykły kolega był tak czy inaczej.. Któregoś wieczoru poskładałem wszystko w jedna całość i poprostu ja o to zapytałem ... Powiedziałem jej później ze jak miałem o nim nie wiedzieć to nie powinna w ogóle wymawiać jego imienia. Nie wspominając o tym już ze kiedyś zaproponowała żebyś my pojechali na miejscówkę gdzie jeździła z nim ( wtedy jeszcze nie wiedziałem co maja za uszami ) :) to jest jakiś żart ;)

Gość gość
Czeski Western :D fusy same się parzą ..

Gość gość
10.55 typowa zdzira.Ja nigdy z zadnym facetem nie rozmawiałam na intymne tematy.Nie potrafiłabym mowic z kims o szczegołach dotyczących narzeczonego.O takich sprawach nie rozmawia sie z nikim.s

Gość gość
Życie ...nic strasznego ;) Hmm jak ci powiem, ze sprawiasz wrażenie całkiem poukladanego to raczej cię to nie zdziwi :) i puzzle składasz tez całkiem sprawnie :) i teraz tylko odp na pytanie jak bardzo ci zależy na tej relacji ? Popełniła duzoooo błędów raczej z głupoty niż z wyrachowania :) Jak dla mnie troszkę za dużo i głupota tez mocno średnio mnie bawi :)

Gość gość
11:03 Nie tylko nie rozmawia, ale przede wszystkim tworzy się całkiem nowa relacje od a do z, bez jakichkolwiek nawiązań do przeszłości :o

Gość gość
Ona jest moja pierwsza dziewczyna. Możesz wierzyć lub nie.. Nigdy nie byłem jakimś desperatem i żyłem w swoim rytmie. Nie czułem żadnej presji społecznej czy tez od babci która zawsze pytała " Czy mam jakaś dziołche " :D Poznałem ja i wiedziałem ze ma za sobą już dwa związki i nie obchodziło mnie to. Miałem jednak nadzieje ze trafiłem na kogoś wolnego od takich hostorii . Teraz nie chciał bym kończyć wszystkiego i żałować za jakiś czas. Raczej zastanawiam się czy bd kiedyś normalnie ...

Gość gość
Każdy ciągnie za sobą jakąś historie tylko zwykle nie zwala jej na głowę drugiej osobie bo i po co :) Myśle, ze tutaj fakt czy jest pierwsza czy 10 ma znaczenie dla ciebie ...wyłącznie z 1 powodu, żebyś nie popłynął na oślep i nie zderzył się ze ścianą. Czy ona wie, ze jest 1 ? Może chciała zabłysnąć doświadczeniem i ją poniosło ? Nie musisz kończyć i żałować :) niekoniecznie tez powinieneś skakać na głowę do płytkiej wody :) wracamy do punktu wyjścia bądź ostrożny ( ale to nie zaszkodzi nawet jak będziesz w związku z 23 dziewczyną) i wiem miłość jest ślepa ale czasem warto jej założyć takie małe okularki :) a czy będzie normalnie czas pokaże :) myśle, ze do ołtarza jeszcze nie biegniesz ;)

Gość gość
Tak, wiedziala ze jest moja pierwsza. Ona twierdzila ze chciala mi o tym powiedziec bo bylo jej zle z tym faktem tylko bala sie ze jak to uslysze to ja zostawie.. Wiec wolala poczekac :p i poopowiadac mi wiecej historii .. no coz. Czas pokaze ;)

Gość gość
Kiedys nawet pomyslalem ze moze powinienem zrobic cos w podobie i zachowac to dla siebie ;) Wtedy byli bysmy siebie warci :P

Gość gość
Dasz sobie radę ;) a tak ogólnie to mniej zwierzeń to mniej problemów :) A i niech ci już nic nie opowiada...co za gaduła :p

Gość gość
Kobiecie od kuli w koszu pragne podziekowac za zaangazowanie i chec niesienia pomocy :D Dzieki! :)

Gość gość
Nie nooo, wtedy musiałbyś jej ze szczegółami opowiedzieć i oprowadzić po miejscowkach inaczej kicha ;) aaa i zapomniałeś o najważniejszym...musiałoby się to zdarzyć poza związkiem z nią :)

Gość gość
Samarytanka mam na drugie imię i proszę bardzo...miło było :)

Gość gość
Haha koniecznie :D Szlakiem moich ex

Gość gość
Solidny zastrzyk emocji ...niektórzy to lubią :p

Gość gość
Adrenalina i ten prad w jelitach ? :D

Gość gość
Ja tam milcząca jestem...wiec jakby pojęcia o prądach tego rodzaju nie mam ;) ale co tam kto lubi :)

Gość gość
Kolejny level adrenalinowych doznan ;) (bierze sie z powietrza) bez strachu :)

Gość gość
Ale, ze trzeba się bać czy tez niekoniecznie ;)

Gość gość
Zdecydowanie nie. Do odwaznych swiat nalezy ;)

Gość gość
Powinnas przestac mnie podrywac ... :P

Gość gość
Że jaaaaaaa ? Omg doooobra to se idę :p Tylko zanim zamknę grzecznie drzwi :) to dodam, ze bez strachu nie ma odwagi ;)

Gość gość
Jak była pierwszą to czemu za ciebie nie wyszła?Dziwne.Ja wyszłam za pierwszego i przynajmniej mam czyste sumienie.s

Gość gość
Nie chodz! I nie zawsze kiedy nie czujesz strachu znaczy ze jestes odwazny. ;)