Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYPADANIE SZTUCZNYCH RZĘS

Polecane posty

Gość gość

Witam W poniedziałek przedłużyłam rzesy w salonie. We wtorek wszystko ok a od środy codziennie rano wypadają po dwie rzęsy z jednego i drugiego oka Jak tak dalej pojdzie to nawet nie za 2tyg beda dziury ze szok.. To normalne czy kosmetyczka zawaliła a moze to cos innego?

Gość gość
jak się robi po taniości to tak jest... kiepski klej itd... jeśli zapłaciłaś 120-150 zł idź z reklamacją ,chyba że natłuszczasz powieki? albo je uszkodziłaś zaraz po założeniu, robiłaś demakijaż,myłaś twarz wodą?

Gość gość
Zapłaciłam 200zl.. Nic nie robiłam z rzesami , totalnie nic

Gość gość
Najprawdopodobniej klej jest kiepski ,idź do niej z reklamacją jeśli nie zechce uznać postrasz sądem konsumenckim i urzędem konkurencji i konsumenta . Przy okazji zapytaj na jakim kleju pracuje, certyfikat jakiś ze ma odpowiednie szkolenie widziałaś? teraz trzeba być ostrożnym bo dużo jest teraz takich pseudo-stylistek które szkolą się na YT .

Gość gość
No wiesz poszłam do niby bardzo dobrego salonu , robiłam tam inne zabiegi i było ok a teraz taki szok masakra.. Wmawialam sobie ze.widocznie tak jest ze już wypadają no ale chyba jednak nie.. I jeszcze ta cena..200zl pf Dodam jeszcze ze tuż po założeniu jedna rzesa opadla i powiedziała mi ze to dlatego ze moje sa słabe

Gość gość
cena duża jak za rzesy syntetyczne chyba że to norki? rzęsa opadła bo najprawdopodobniej jest za ciężka (za gruba za długa) a to że się odklejają to nie jest twoja wina są po prostu źle zrobione ,

Gość gość
Syntetyczne z domieszką jedwabiu , tak to ujęła Nic no,ide z reklamacja

Gość gość
wysoka cena jak za syntetyki jakiej firmy? Ja kilka lat temu po 3 miesiącach na powiekach miałam tylko kikuty których nie mogłam nawet umalować tuszem bo były za krótkie! 6 miesięcy zajęła mi regeneracja , a wszystko dlatego ze były źle dobrane rozmiar,ciężar do moich własnych

Gość gość
Chciała mi wmówić ze moje rzęsy muszą "przywyknąć" ale reklamacja przyjęta

Gość gość
do czego muszą przywyknąć? bo nie bardzo rozumiem ? Bo chyba nie ma na myśli tego że założyła za grube za ciężkie rzęsy do twoich rzadkich ,słabych i cienkich? Bo jeśli tak to będziesz miała własne w bardzo złym stanie ...a na przyszłość poszukaj kogoś innego bo jakoś to wszystko nie brzmi zbyt profesjonalnie ....

Gość gość
Powiedziała ze teraz dobierZemy krótsze itd. Zobaczymy jak bedzie.

Gość gość
za taka cene powinna pracowac na rzesach np : Noble Lashes nie ulegają odkształceniem oraz wyprostowaniu podczas ich noszenia . mają rzęsy bardzo cienkie o średnicy 0,05mm oraz 0,07mm idealnie imitują naturalne włosie norki i tylko takie nie zniszcza twoich własnych.