Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczesna ciąża

Polecane posty

Gość gość

Witam. Dwa dni temu 24 maja robiłam betę i wynik 42. Dzisiaj, czyli 48h po pierwszym wyniku beta 96. Przyrost jest ok ale czy beta nie jest za niska? Jestem aktualnie w 34 dc. Cykle zazwyczaj 32-34 dniowe. Owulacja zazwyczaj w okolicach 20-23 dc. OM 23 kwiecień. Normy bety : 1-3 tydzień 6-70 4 tydzień 10-750 5-6 tydzień 158-31795 Który to tydzień? Jestem po jednej ciąży biochemicznej. Wówczas pierwsza beta tylko 21 a po 48h 32. Bardzo się martwię czy wszystko ok. Boli mnie lekko podbrzusze jak na okres, biorę duphaston mimo wyniku progesteronu 86 nmol.

Gość gość
Czy ktoś miał podobną sytuację?

Gość gość
Zanim zaskoczy zarodek troche mija kazdy rozwija sie indywidualnie. Mozna tylko powiedziec Czekaj jak sie sytuacja rozwinie. Nie stresuj sie . Bol podbrzusza jest calkowicie normalny. Myslalam ze okres dostane ale zamiast okresu dostalam dziecko :)

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź. Trochę się z mężem staraliśmy, mam parę problemów hormonalnych i po ciąży biochenicznej bardzo się boję że coś może być nie tak. Chciałabym spokojnie się cieszyć, zwłaszcza że dzisiaj takie piękne święto :)

Gość gość
Witam. Beta 11dpo 46 l, po 48h - 96.8 a po 120h - 492. Czy mogę być spokojna o prawidłowy przyrost?