Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o ludziach którzy mają chińskie smartfony xiaomi i inne z biedronki?

Polecane posty

Gość gość

typu myphone goclever prestigio honor i inne dziwolągi ?

Gość gość
Ja mam xiaomi i jestem mega zadowolony. Gdybym chciał kupić z takimi parametrami np samsunga albo jakiejś innej znanej marki musiałbym dać jakieś 800zł więcej, jestem z siebie dumny że tak zdecydowałem i nie dopłacałem grubych stówek jedynie za logo znanej firmy. Nie zrobiłem tego z biedy tylko z rozsądku i chęci poznania czegoś nowego, innego.

Gość gość
biedaki

Gość gość
Biedaki? Moim zdaniem ludzie rozsądni. Po co płacić 5 razy więcej za coś, co ma identyczne funkcje a jedynie logo inne? Biedakami to raczej można nazwać tych, którzy pędzą ślepo za markami. Biedakami intelektualnymi.

Gość gość
autor debil kretynie nie gadżety świadczą o człowieku lecz jego edukacja,klasa,osobowość , charakter i wiele innych__mogłabym wymieniać ale po co i tak nie trafi do takiego jak ty

Gość gość
co myślę? sa to ludzie,ktorzy szanują pieniądz,wolą rozwijac swoje pasje,ktore tez kosztują biedotą nie jestem,ale lubię kupowac tańsze rzeczy slyszałam taką jedną w Biedronce,że tu chodzi sama biedota__zapytałam ,co ona tu robi wiało kiczem od niej

Gość gość
biedaki umysłowe muszą przepłacać, by pokazywać, że mają hajs

Gość gość
Potwierdzam, autor to debil, mega debil!!! Wiesz... W dzisiejszych czasach do gry wracają takie dobra jak skromność, miłość, dziecko, szczęście czyli coś czego nie kupisz za żadne pieniądze.

Gość gość
Wreszcie Chińczycy robią sprzęt dobrej jakości. Do niedawna Samsung też był kojarzony z tanim chłamem.

Gość gość
a co mnie to obchodzi jaki kto ma telefon, gdzie go kupił i za ile? Szczerze mówiąc mam to w d/u/p/i/e głęboko ☺

Gość gość
Biedronka to smieciarski sklep i ohydne zsrcie. 100 x wole carrefour kaufland czy tesco

Gość olaola30
E tam gadacie... jezeli chinskie smartfony to juz niby sa zle a jak wiekszosc rzeczy jest made in china to juz jest okej? Ja mam smartfona http://electronics.waw.pl/redmi-4a/7 ktory pochodzi wlasnie z chin i od roku bez zadnej awarii!! Da sie? Da sie! :)

Gość gość
Ty głupi spamerze z warszawskiej firmy-krzak! Redmi 4a jest na rynku od listopada 2016, a Ty go masz od roku!

Gość gość z jukej
biedaki z Polski :)

Gość gość
A co mam myslec nic mnie to nie obchodzi....

Gość gość
Mnie spadł na podłoge smartfon z biedronki i nic mu sie nie stało tylko klapa tylna odpadła i bateria wyleciała ale złożyłem go do kupy i działa dalej a koleżance spadł kiedyś jeden z droższych modeli z salonu i szlag go trafił pękła szyba i po smartfonie.

Gość gość
akurat ta firma nie jest krzakiem bo to dobry sklep polski ze smartfonami xiaomi :) a pisząc od razu pewnie miał na myśli, że kupił w 2016 nie koniecznie akurat np równo rok temu

Nie widzę w tym nic złego. Nie wszystkich stać na produkty marki Apple.

Gość gość
myślę że każdy kupuje to na co ma ochotę i na co go stać.nie moja broszka to oceniać i nie chcę by ktoś oceniał mnie.dajmy żyć ludziom i nie krytykujmy .

Gość gość
Przeciez i tak wszystkie telefony sa montowane i skladane w Chinach,Wietnamie,itd.Robia tak najwieksze marki Apple,Samsung,LG czy Sony.Gdzie nie spojrzysz to na pudelku jest napisane 'Made in China' czy 'Made in Vietnam'.Naprawde smiesza mnie ludzie,ktorzy jaraja sie tym,ze maja telefon Apple czy Samsung,ktore i tak byly robione w chinskiej fabryce.Co do telefonow Xioami.Jezeli kogos smiesza te telefony to wypadaloby zorientowac sie troche w temacie bo Xiaomi mozna juz kupic w Media Expert,Euro Rtv Agd czy takim Komputroniku.W abonamentach niektorych sieci tez je dostaniesz.

Gość Princessinthesky
Miałam Sony Xperia, zepsuł się po roku. Później Samsung s7. Po roku bateria trzyma parę godzin, a telefon od czasu do czasu po połączeniu się z nieznanym wifi resetuje się, przestaje działać klawiatura i inne wianki. Tam gdzie mieszkam gwarancje dają na rok, więc co rok nowy telefon. Zarobki mam bardzo dobre i mogę sobie kupić iphona, Samsunga czy co tam chcę, ale mam dość tych drogich telefonów które i tak się psują. Korzystam z whatsappa, GPS i Internetu, od czasu do czasu aparat. Tym razem kupię chyba tańszy telefon.

Gość gość
Ludzie kupujący tanie rzeczy to po prostu współczesne przegrywy. Tak jak mówił kołcz Majk, mają syndrom biedaka, po co mi iPhone wystarczy mi ten telefon na korbkę, po co mi Ferrari przecież do pracy zajadę maluchem. Po co mam spełniać marzenia wystarczy że przewegetuję swoje marne życie.

Gość anetaK
A dla mnie ludzie kupujący tańsze smartfony nie są przegrywami. Nie każdego stać i nie każdy też chce dać 4k na telefon. Poza tym kołcz Majk to raczej kiepski autorytet :P Mój chłopak korzysta obecnie z Hammera Energy, bo szukał czegoś pancernego z dobrą baterią i jest całkiem zadowolony. A taki iPhone by się u niego nie sprawdził.

Ktoś tu chyba nie kuma co Kolcz Majk ma na myśli, a ma tylko to, by nie hejtowac czegoś, czego się nie zna, tylko dlatego, ze kosztuje więcej. Każdy kupuje to, co chce i co lubi i nikomu nic do tego. Jeśli o mnie chodzi, możesz mieć stara Nokię jeśli tylko dzwonisz i lubisz jak długo bateria trzyma ;)