Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okres tydzień po okresie

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry. Ostatni raz miesiączke mialam w okresie 7-12maja. Dzis nastąpiło kolejne krwawienie poprzedzone wczesniejszymi bolami piersi, brzucha, mdlosciami zwlaszcza na zapach mięsa. Ponadto pojawily sie czeste biegunki. Przed pierwszym okresem- 7-12maja kilka krotnie doszlo miedzy mna a moim partnerem do stosunku bez zabezpieczenia się więc istniala.możliwość pojawienia sie ciąży zwłaszcza ze raz wystapil w dni teoretycznie plodne. Tydzien pozniej zrobilam test jeden wyszedl negatywmy drugi strumieniowy z dwoma kreskami z czego jedna slabsza. Pozniej powtorzylam kolejne testy i kazdy z trzech byl negatywny i wywnioskowalam ze o ciazy nie moze byc mowy skoro takie sa testy i pojawił sie okres. Zaznacze, ze od ok roku mam zaburzenia odzywiania. Walcze z nimi i w listopadzie mialam najgorszy okres choroby i wtedy tez tak sadze mialam problem z tolerancja laktozy. Ostatnio mialam tez czas ten gorszy i czeste.zawroty glowy oraz bardzo.niskie ciśnienie. Od jakiegos czasu staram.sie jesc regularnie i to mi sie udaje. Od ok.marca/kwietnia schudłam do teraz 48kg. Mam nadzieję, ze moj.opis.jest dosc szczegolowy. Martwi mnie ta druga miesiączka zwlaszcza Tak intensywna ze po nie calej godzinie musze ponownie pójść do toalety. Ponadto ciagle chce mi sie siusiu mam wrazliwe piersi i jestem nerwowa bardziej.

Gość gość
Nieplanowane krwawienia do sygnał, że pora do lekarza.

Gość gość
Czyli kolejnego testu nie warto robic kontrolnie? Zaznacze ze jestem w Niemczech do 9ego czerwca bez mozliwosci wizyty u lekarza.

Gość gość
Zrób USG (czy to np. nie torbiel na jajniku uciskająca też na sąsiednie organy) i zbadaj dokładnie hormony - możliwe że masz jakieś zaburzenia przez np. problemy z tarczycą.

Gość gość
U ginekologa bylam w styczniu zero zmian a krew badalam w marcu i hormony itd wszystko w normie :(

Gość gość
To jest bardzo dziwne, na Twoim miejscu jak najszybciej poszłabym do dobrego ginekologa żeby znaleźć przyczynę takiego stanu rzeczy. Sama chodzę regularnie do http://piotrromanczuk.pl/ , kilkukrotnie otrzymałam profesjonalną pomoc.

Gość gość
Okres czy raczej to co bylo sie skonczylo. Trwal raptem 3dni z groszem gdzie od zawsze jak miałam to od 7-8dni intensywny.. 9wracam do Polski mam nadzieję, ze nie dostanę kolejnego w tym czasie i ze jak pojde do lekarza wszystko bedzie w porzadku :( liczylam ze ktoś tutaj mogl miec podobna sytuacje co ja

Gość gość
Moja kolezanka tak miala okazalo sie ze miala torbiele w macicy oczywiscie jest juz po operacji

Gość gość
Moglyby by sie tak nagle od stycznia pojawic bo wtedy nie bylo żadnych zmian? Zaznaczę ze mam 24lata.

Gość gość
Moja kolezanka miala 17 lat, i juz miala te torbiele

Gość gość
Pytanie w jakim okresie czasu sie pojawiaja

Gość gość
Torbiel sie może zrobić w przeciągu 1 cyklu. Tyle ze na początku nie ma żadnych objawów. Moim zdaniem to problem z odrzywianiem ma wpływ na to co sie z toba dzieje... zrób badania tarczycy i cytologię. Zdrówka życzę.

Gość gość
biegiem do lekarza bo ynajmniej to nie ma nic wspólnego z ciąża a moze byc torbielami lub w najgorszym wypadku rak wiec działaj

Gość gość
Tarczyce mam ok tzn w styczniu i wcześniej bylo.okej. zatem czas na cytologie miałam robic w styczniu a zapomniałam :( licze ze to tylko zaburzenia cyklu przez zaburzenia odżywiania