Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwielbiam to uczucie gdy jestem na początku olewany przez kobiete

Polecane posty

Gość gość

Uwielbiam to gdy kobieta już w pierwszych minutach daje sygnały że "nie ma u niej szans", a za kilka tygodniu sama prosi się o spotkanie. Gdy już tak jest, czyli ona zaczyna się nakręcać. Szukam wtedy innej, bo cała zabawa staje sie nudna.

Gość gość
To tylko potwierdza ze faceci lbia gdy kobieta z nimi pogrywa, nie pokazuje szybko ze jej zależy tak aby skłonić go do myslenia, zastanawia nią się ,,czy ja jej się podobam?". Na początku zachowuje dystans. Ale Ty autorze pewnie podrywasz dla samego zdobywania i nie chcesz się wiązać tylko zaliczać? Zgadlam?

Gość gość
Ja mam taką, co mnie skreśliła na początku, a potem co chwilę pytała kiedy się spotkamy. Zwylke grzecznie odpowiadałem, że szukam kogoś, kto będzie ze mną sypiał, ale jak będę miał chwilę to się odezwę. Nie jest zbyt namolna, ale co jakiś czas się przypomina.

Gość gość
i wy i wasze niunie jesteście zenujący

Gość gość
gość dziś Ja mam taką, co mnie skreśliła na początku, a potem co chwilę pytała kiedy się spotkamy. Zwylke grzecznie odpowiadałem, że szukam kogoś, kto będzie ze mną sypiał, ale jak będę miał chwilę to się odezwę. Nie jest zbyt namolna, ale co jakiś czas się przypomina. x Dobre :)