Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dariaanka

Rozpoczynam staranie o potomstwo :)

Polecane posty

Wkońcu nadszedł ten czas, w którym postanowiliśmy rozpocząć starania o potomstwo. Jestem niezwykle szczęśliwa, ale z dugiej strony bardzo się boję że coś będzie nie tak, że Nasze starania nie przyniosą efektów. Jak było lub jest u Was z tymi staraniami? Po jakim czasie Wam się udało?

Wybacz, ale dla większości społeczeństwa chęć posiadania własnego dziecka jest czymś zupełnie normalnym i nie mam zamiaru rezygnować z własnych dzieci na rzecz dzieci w domach dziecka.

Gość gość
Egoistyczna paniusia pffff 🖐️

Co jest egoistyczngo w tym, że któś marzy o własnym dziecku? Bo czegoś tu nie rozumiem

Gość gość
Może byś pomyślała trochę i opanowała zwierzęce instynkty? Po co to dziecko. Żeby przeżyło te 70 lat, zrobiło kolejne dzieci i zdechło? Kolejni ludzie nie są niczemu w tym wszechświecie potrzebni. Koniec cywilizacji to koniec cierpienia. Zastanów się co robisz.

Gość gość
"Egoistyczna paniusia pffff lapka.gif " x rozumiem, że sama zaadoptowałaś całą gromadkę? :D:D pewnie nie, więc ryj, idiotko

Gość gość
Idź na macierzyński autorko, tutaj same trolle i debile.

Gość gość
"Może byś pomyślała trochę i opanowała zwierzęce instynkty? Po co to dziecko. Żeby przeżyło te 70 lat, zrobiło kolejne dzieci i zdechło? Kolejni ludzie nie są niczemu w tym wszechświecie potrzebni. Koniec cywilizacji to koniec cierpienia. Zastanów się co robisz. " x W takim razie się zabij, inaczej wyjdziesz na hipokrytę.

Myślałam, że na forum uda mi się pogadać z osobami które też starają się o dziecko, a niestety spotkałam się tutaj chamstwem prostaków, którzy lepiej żeby nigdzie nie mieli własnych dzieci bo tylko je skrzywdzą przekazując im takie geny..

Gość gość
Dobrze że w końcu zrozumiałaś że twoje plany to idiotyzm :)

Autorko nie zwracaj uwagi na głupie wypowiedzi,wiadomo że każdy człowiek chce mieć własne dziecko, adopcja jest ostatecznością, dzieci w domach dziecka w większości są obciążone chorobami genetycznymi , skrzywdzone psychicznie i fizycznie,po patologicznych rodzicach .Zapraszam cię do wątku "starania o dziecko 2017 (nowy wątek)"

Szkoda że twoja matka nie zaadoptowała dziecka, tylko ciebie urodziła... powiedz swoim znajomym i rodzeństwie żeby adoptowali a nie rodzili to cię wyśmieją :D

Na forum to każdy mądry a sami pewnie mają własne dzieci i nie chcieliby adoptować

Gość gość
Adopcja dziecka też nie jest dla kazdego. To nie rzecz ze weźmiesz bo nie masz własnych. Trzeba mieć silny charakter i dużo konsekwencji i oddania dla takiego dziecka. Czasem wymaga nawet więcej poświęcenia niż własne dziecko. Jestem pełna podziwu dla ludzi którzy adoptuja dziecko. A to że autorka pragnie mieć swoje dzieci jest całkiem normalne i naturalne Tak działa biologia że dążymy do posiadania swojego potomstwa.

Gość gość
Zoma, zamiast dawać dobre rady to idź lepiej do szkoły bo nawet przez przypadki nie umiesz odmieniać.

Gość gość
Opanujcie te zwierzęce instynkty i nie róbcie tych dzieci proszę was. Który my mamy wiek? Może pora zacząć myśleć. STOP POTOMSTWU

Gość gość
19:21 Ta bo pewnie nie ma ciekawszych rzeczy do roboty niż robienie wrzeszczących bachorów :D

Gość gość
Nie jest normalne bo planeta ziemia jest przeludniowa

Gość gość
Ale tak serio bez chamstwa, po co wam te dzieci? Bo są urocze? Bo podadzą szklanke wody na starość? Czy żeby przepracowały 3/4 życia i zdechły? Gdzie tu jest logika?

Gość gość
Robią dzieci bo są zwierzętami i robią co im pradawny instynkt każe. Ich mózgi dorabiają do tego jakieś uczucie szczęścia i spełnienia i tak sie powtarza cykl.

Gość gość
To wy inteligenci po co jeszcze żyjecie? Żebyście przepracowali 3/4 życia i zdechli?

Dlaczego nie macie pretensji do swoich rodziców że was zrobili? Tacy mądrzy jesteście tylko na anonimowym forum a w rzeczywistości zakompleksieni i nieśmiali bez powodzenia u płci przeciwnej prawda?

Gość gość
Zoma, a co mam pójść do rodziców i ich wytargać za kudły? Co mi to teraz da? Jak już jestem na tym świecie to sobie jestem, zresztą i tak sie pocieszam że każdego dnia jestem bliżej śmierci :D No i nie jestem ohydnym hipokrytą żeby zrobić dziecko a potem mu powiedzieć że kiedyś zdechnie :D

Gość gość
a po choooy się roochasz debilu? bo instynkt ci tak karze! sam jesteś bezmyślnym zwierzęciem