Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tabletka 'dzień po' znów na receptę. Dziś przeszła ustawa. Rydzyk rządzi nami

Polecane posty

Gość gość

Kobiety znów zostały upodlone i upokorzone, bo PISdy idą na pasku tej kur/wy z Torunia. Znów banda moherowych debili i starych starych kawalerów decyduje o naszym życiu, bo oni są ultra-katolami więc pokażą teraz kobietom gdzie jest ich miejsce w państwie PISlamskim. Katolski szariat rozkręca się na dobre. Lekarze alarmują ale co tam Rydzyk dał elektorat więc teraz trzeba zań zapłacić.

Gość gość
Nie spinaj sie tak bo ci zylka peknie.

Gość gość
wal się mohero

Gość gość
i bardzo dobrze! PiS się zaraz sam zaorze! jeszcze kilka takich ustaw i wyjadą na taczkach ;)

Gość gość
A kto broni iść kobietom do polityki? Ruszcie dupska a nie tylko stękacie

Gość gość
Ruszymy, ruszymy i wywieziemy to PISowskie goowno na taczkach :D

Gość gość
Nie trawię tych patusów z PO i Nowoczesnej, nie mogę patrzeć na komuchów z SLD ale to co robi PiS to woła o pomstę do nieba. Nikt jeszcze takiego gnoju nie zrobił, a jak ostatnio posłuchałam tej całej Kamińskiej to mi się scyzoryk, ktorego nie mam w kieszeni otworzył :o najpierw wrzeszczy, że sejm jest tylko dla zamężnych i mężatek choć sama jest po rozwodzie, a kaczor to stary kawaler, potem wrzeszczy w kościele żeby ex do niej wrócił, bo mu przebaczyła, a na koniec proponuje żeby dopuszczalne było wielożeństwo ale tylko w konfiguracji jeden mąż i wiele żon, bo to będzie dobre dla rodzin i zakłada ruch Polska Parafialna - i na tą debilkę głosowali ludzie.... JAK JA SIĘ PYTAM? NO JAK?

Gość gość
19:40 Nie rozśmieszaj ludzi już to wiedze, do tej pory tego nie zrobiłyście bo nadajecie sie do dwóch rzeczy - do siedzenia w kuchni i rozkładania nóg.

Gość gość
ale recepte mozna sobie wydrukowac na womenonweb, wiec w sumie jeszcze lepiej, bo nie trzeba buli 100-150 za gina

Gość gość
Znow lewactwo zaklada tematy a argumenty z d**y wziete. Tabletki po sa szkodliwe dla zdrowia a kazdy taki specyfik powinien byc brany pod kontrola lekarza.

Gość gość
Cebylactwo gotowe jest żyć w katoszariacie byle tylko "pińcet" wpadło. Na tyle kobiety wyceniły swoją godność. "Głosowaliśta"? "To mata"!

Gość gość
Przypomnę tylko że ta tabletka jeszcze 11 lat temu była na receptę, wiem bo sama z niej korzystałam i wtedy nikt jakoś upodlony się nie czuł, nie było tematów jakie to biedne kobiety. .

Gość gość
ale przepisy zmieniono i tak powinno zostać po cholerę wracać do średniowiecza

Gość gość
gość dziś jakie lewactwo? skończcie te podziały i histerie pisowskie! napisałam jak jest i nie nalezę do żadnej opcji ani na papierze ani mentalnie i akurat lekarze mają inne zdanie na temat tego leku i jego przyjmowania.

Gość gość
Zamiast po lepiej pomyśleć przed

Gość gość
Ja brałam i nie miałam żadnych skutków ubocznych. Znam też kobiety, które brały i też skutków nie miały.

Gość gość
Tabletki po sa szkodliwe dla zdrowia a kazdy taki specyfik powinien byc brany pod kontrola lekarza. kochanie, doucz się, nawet apap i witamina c bywają szkodliwe . Nie ma nieszkodliwej chemii, ba nawet ziołowe leki potrafią szkodzić. W ogóle życie szkodzi.

Gość gość
Ale żaden lekarz nie kontroluje PO ZAŻYCIU, jakbyś nie zauważyła, i NIE KONTROLUJE skutków. O badania hormonalne trzeba żebrać w tym kraju, bo są drogie. Więc nie bawmy się w hipokryzję, że to dla dobra głupich Polek, które dla niektórych są zbyt tępe żeby podejmować samodzielne i odpowiedzialne decyzje. Niechciana ciąża ma znacznie większe skutki uboczne niż pigułka, która działa raptem w jednym cyklu. Porównaj sobie przerąbane życie z chwilowym rozregulowaniem hormonów. Co wolisz?

Gość gość
Te co tak sie plują w temacie to na ogół stare/ programowo bezdzietne działaczki różnych manif antif czy innych stowarzyszeń :D Te tabletki faktycznie były na receptę nawet za rządów SLD :) ! A co do "farmaceutek" powyżej porównujacych je do witaminy C -widać ocean ignorancji i głupoty .

Gość gość
gość dziś Nie trawię tych patusów z PO i Nowoczesnej, nie mogę patrzeć na komuchów z SLD ale to co robi PiS to woła o pomstę do nieba. x Przypomnę, iż połowa pisowców to stare komuchy, które zmieniły barwy.

Gość gość
Ale wydaje mi się, że ta tabletka PO zawsze była na receptę. Tylko teraz jakiś krótki czas nie była wymagana recepta i czy to czasem za rządów PiSu wszystko?

Gość gość
Ojo straszne...... bedzie trzeba myśleć i sie zabezpieczyć....och szkoda,tak lubie te spontany na dyskotece z nieznajomym bez gumy.

Gość gość
Jasne, bo panowie nie musza poczuwac sie do odpowiedzialnosci, co najwyzej pozniej cisna niemowleciem o sciane :/

Gość gość
A co to, tabletka po jest tylko dla tych co się nie zabezpieczają i nie myślą przed? Co za bzdura... Po pierwsze: Gumka może każdemu pęknąć. Rzadki to przypadek, ale jednak. Wtedy właśnie warto sięgnąć po taką tabletkę. Bo nie każdy może lub chce korzystać na stałe z innych metod. Po drugie: Na litość boską, nawet jeśli zdarzy się spontan bez zabezpieczenia to po to właśnie są takie tabletki. Chyba lepsze one niż niechciana ciąża? Te co się tak oburzają na te tabletki to chyba sexu nie lubią, wyobraźni nie mają skoro piszą takie bzdury.

Gość gość
Jak już mowa o tym co kiedyś to nie tak dawno aborcja była legalna, w przypadku trudnej sytuacji życiowej. Jak się mamy cofać to ja poproszę do tego okresu.