Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stanik na mały biust

Polecane posty

Gość gość

Witam. Pilnie potrzebuje porady. Chodzi o to, że wielkimi krokami zbliża się mój ślub. Sukienka którą wybrałam ma dekolt, ale... Moje piersi są mikroskopijne (miseczka A) i niestety wyglądam w niej po prostu komicznie. Moje pytanie jest takie: czy możecie polecić mi jakiś stanik, który pozwoli mi ten jeden, jedyny raz w życiu mieć piękny dekolt? Co myslicie o stanikach z płynnym żelem?

Gość Edziaaaaaaaa
A zwykly push up nie może być? Żel to fajne rozwiazanie

Gość 43 cm w bicku
Ale jak nie masz piersi to po co ci właściwie stanik?

Gość Edziaaaaaaaa
No fziewczyna chce jeden raz w zyciu byc piekna i doskonala w kazdym miejscu Rozumiem w 100%

Gość gość
Ja mam z intimissimi ale nie pamiętam modelu. W każdym razie dużo mieli modeli na mały biust, a mój jest faktycznie maly.Idź tam, może Ci dobiora. W tryumf nic nie mielyli ani w innych też, też mam rozmiar A.

Gość gość
No to push-up w grubą warstwą gąbki. Ale mam pytanie czemu wybrałaś akurat sukienke z takim wyciętym dekoltem? A jak już akurat musiała być ta, to przecież teraz praktycznie każdy salon mody ślubnej, ma krawcową na i robią cuda przeróbki więc mogli trochę "zabudować" ten dekolt.

Gość gość
ja mam f 70 to jaki jest? moze chodzi ci o sculpture intimissimi? a nie lubie tej marki, szybko sie rozciagaja