Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie będę zabiegać o bolca

Większość facetów to totalni niereformowalni seksiści

Polecane posty

Gość Nie będę zabiegać o bolca

nierzadko do tego skretyniali o ciasnych horyzontach myślowych. Kobiety naprawdę tak bardzo Wam zależy by być z którymś nich? Dwoić się i troić, stawać na rzęsach by tylko jakiś nabuzowany testosteronem buc, łaskawie zwrócił na Ciebie uwagę, zechciał poderwać a pełnia szczęścia gdyby chciał regularnie bzykać? I jeszcze walczyć z innym kobietami o takiego? Jestem kobietą i pytam się Was drogie kobiety - Wy tak serio?

Gość gość
dzis fajna podchmielona paea do mnie zagadala w cukierni. fajni zabawni byli./ moglabym z nimi miec chetnie trojkat eksprymentowac. byli tacy flirtujacy. na chuy mi 1 bolec jak mozna miec jeszcze pussy do szczescia

Gość 43 cm w bicku
Seksisci w jakim sensie? Bo ja nie uprawiam seksu.

Gość gość
Większość twoich facetów Moi są wporzo

Gość gość
serio

Gość nie będę zabiegać o bolca
Kochani, dziękuję za komentarze, jednakże zapraszam do udzielenia się w temacie także osoby posiadające współczynnik IQ wyższy od kury.

Gość gość
Wybierz się na wycieczkę do któregoś z krajów arabskich i poznaj co to seksizm Wrócisz wtedy pogadamy Chyba ze jesteś homo niewiadomo i zgrywasz oburzoną Ten typ tak ma

Gość gość
zapraszam do udzielenia się w temacie także osoby posiadające współczynnik IQ wyższy od kury. Rozumiemy :-D Chcesz pogadać jak równa z równą hehehe

Gość gość
W jakim jesteś wieku?

Gość prawi 114
nie obraz się , ale twój post wygląda jak krzyk rozpaczy desperatki starej panny .. BO nie oszukujmy się każdy facet jest inny , niektórzy są impotentami ..

Gość gość
Sądze że dużo więcej jest seksistek niż seksistow

Gość gość
ktory z moich znajomych jest impotentem? hmm... mam pewne typy :D czemu widze w moim miescie blondyny chodzace pod reke z muslimskimi osilkami. ale wstyd POLKi!!!

Gość Nie będę zbiegać o bolca
" gość dziś zapraszam do udzielenia się w temacie także osoby posiadające współczynnik IQ wyższy od kury. Rozumiemy smiech.gif Chcesz pogadać jak równa z równą hehehe" DOKŁADNIE TAK. Radzę przeczytać jeszcze raz swój własny post. Dla odmiany ZE ZROZUMIENIEM (o ile jest taka możliwość}.

Gość gość
Jeszcze 40 lat temu ludzie nie byli zdemoralizowani nawet w 10% tego co teraz.

Gość gość
dzis Jezeli odnosisz inteligencje do zwierzat to ze swoja tez nie zaszalejesz chocbys miała IQ najmadrzejszego szczura w okolicy Radze przeczytac jeszcze raz swoj wlasny post o ile samodzielnie juz laczysz litery w wyrazy