Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To ja gośc od modeli witam kafeterianki co tam u was słychać

Polecane posty

Gość gość

Ja sie czuje beznadziejnie i jestem załamany swoją sytuacją.

Gość gość
bo wymagasz pięknej modelki

Gość gość
Tak na poważnie - robisz coś z tym czy tylko siedzisz na kafe i narzekasz jakie to kobiety niedobre i jak Cię odrzucają? Czemu w tym czasie nie popiszesz do jakiejś dziewczyny na portalu albo czacie? Wiem, że tam też panny ą, ę i trudno o kogoś o normalnych wymaganiach ale chyba trzeba próbować. Zrób sobie jakieś fajne zdjęcia (niektóre telefony mają aparat z funkcją upiększanie twarzy :), zainwestuj w fryzurę, ubierz się jakoś fajnie do tego zdjęcia, uśmiechnij się możliwie szczerze i nie wiem co jeszcze. DZIAŁAJ!

Gość gość
Rozmawiałem z dziewczynami na czatach, portalach randkowych i powiem wam Masakra jakie mają wymagania, oczekiwania wobec meżczyzn wiec w ostatnim czasie dałem sobie siana z dziewczynami. Rozmawiałem z ponad 300 dziewczynami!!!!!!!!!!

Gość gość
bla bla bla bo każda wymaga modela, bla bla bla a ja nie wygladam na modela, bla bla bla ale jestem fajny z charakteru i to rozwala :D przecież chłopie ty zamęczasz i zanudzasz nawet tu każdą. Wczoraj jakaś Arsen zaczęła z tobą pisac, mając dobre chęci a po godzinie uciekła. dosłownie uciekła że nie da rady dłużej z tobą, bo jak grochem o ścianę a ty ciągle na to jedne i te same zdania.

Gość gość
Wszystkiego próbowałem i szczerze nic nie pomaga :(

Gość gość
Arsen to była bardzo dziwna robiła problem za to, że robie sobie peeling... Czyli mam mieć zaniedbaną cere żeby mieć szanse na związek? Ja dbam o cere bo nie mam idealnej cery tak jak w wieku 15-21 lat dlatego zaczałem coś z tym robić :) nie jestem zniewieściały i nigdy nie byłem

Gość gość
Patrz, smierdzacy stary menel chodzi z zadbana 20 latka! Lizali sie pod galeria. Mozna? Mozna! https://zapodaj.net/637ba232c0d1a.jpg.html Chlop nie ma kasy, nie ma pracy, nawet nie ma domu, zyje na ulicy, spi na lawkach. A ty jakie masz usprawiedliwienie?

Gość gość
gość dziś Jesteś z Krakowa?

Gość gość
22:05 Nie a co

Gość gość
To ty zrobiłaś zdjecie? Sam miałem dla was zrobić foto jak idzie bardzo otyła dziewczyna z przystojniakiem jak sie trzymaja sie za rece.

Gość gość
No i co w zwiazku z tym bo nie rozumiem

Gość gość
Nic myślałem, że jesteś z Krakowa.