Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIE UPRAWIAM SEXU OD 3 LAT

Polecane posty

Gość gość

sstracilam dziewictwo w wieku 27 lat moze z pare stosunkow mialam z ni a potem wogole

Gość gość
to jest kara Boża... gdybyś czekała do ślubu to byś miała codziennie seks z mężem, a nawet i pare razy dziennie, ale za to że zrobiłaś to puszczając się przed ślubem z byle kim, to teraz już więcej seksu nie zaznasz

Gość gość
22:08 Zmień dealera :D

Gość gość
p********z glupoty o jakiejs karze inne sie ****aja i jakos maja sex i meza normalnego poprostu nie poznaje nikogo a debilii

Gość gość
Racja, te co za młodu dawały na lewo i prawo i korzystały z życia już od dawna mają mężów, dzieci, domy, auta, wakacje na Teneryfie. ... tak zaobserwowałam.

Gość gość
dokładnie do gosc 22;19 masz racje ja pozno dalam d**y bo w wieku 27 lat a inne w wieku 16 i maja meza a ja sama

Gość gość
dziś bo na tym świecie rządzi szatan... więc jeśli tacy grzesznicy bzykając się i puszczając bezślubnie rozsmakowują się w grzechu to wchodzą na podwórko szatana, a on im... szczęści... nie widzicie że na tym świecie, dobrzy spokojni pokorni ludzie g****o mają? a sk'u'r'w'i'e'l'e chamy roochacze bandyci przekręciarze itp wszystko mają i wszystko im się udaje.. ale to tylko na tym świecie, wydaje im się że Boga za nogi złapali, ale nie, złapali szatana, a w zasadzie to on ich i trzyma ich na smyczy jak posłuszne pieski. I może na tym świecie ci ludzie mają wszystko, mają bzykanie, mają dobra materialne itp ale za to na tamtym świecie, w wiecznym życiu nie będą mieli nic... "Błogosławieni ubodzy w duchu, albowiem do nich należy Królestwo niebieskie. Błogosławieni, którzy się smucą, albowiem oni będą pocieszeni. Błogosławieni cisi, albowiem oni na własność posiądą ziemię."