Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Lublinie też kobiety wymagają modela

Polecane posty

Gość gość

Niestety

Gość gość
Ty chyba o studentkach piszesz...

Gość gość
I bardzo dobrze. :P

Gość gość
Tak o studentkach pisze...

Gość gość
To się czasy zmieniły od moich lat studenckich. Kiedyś się wiązało z miłości i to nie tak dawno temu, a teraz obecna młodzież rozpoczynając studia jest na tak niskim poziomie inteligencji emocjonalnej, że aż strach.

Gość gość
Teraz prawie każda studiuje....

Gość gość
W Lubuskim a nie w Lublinie nieuku

Gość gość
Ale bzdury gadasz ja jestem ładna a mój chłopak puszysty , każdy mi mówi że mogłabym sobie znalesc dużo ladniejszego ale nie chce bo się przywiazalam , ale są pewne osoby takie jak Ty które za wszelką cenę demonizuja młode osoby jakbyś sama nigdy młoda nie była , a ptawda jest taka ze i za twoich czasów były emocjonalne mendy , moja mama mówiła że jej sąsiadka za młodu to była taka latawica ze jak każdy na osiedlu miał a ma teraz z 45 lat

Gość gość
gość dziś Pisze teraz o Lublinie idiotko jakbyś nie zauważyła.

Gość gość
Każda tak mówi, ze jest ładna, a wyglada co najwyżej przecietnie.

Gość gość
Teraz każde g****o się na studia dostanie, bo liczą sobie od sztuki, aby zapchać tylko miejsca. Kiedyś na kierunki było po 30-40 osób na miejsce i edukacja była na o wiele wyższym poziomie, a teraz o każdego studenciaka się uczelnie biją. A to, że się do kogoś "przywiązałaś" nie świadczy najlepiej o Tobie dziecino. Przywiązać to się można do zwierzęcia. Człowieka powinnaś kochać budując z nim związek a nie się przywiązywać. I tu już widać różnice pokoleniowe z dzieciakami z końca lat 90'.

Gość gość
Ta wyższość z jaką piszesz też nie świadczy o tobie najlepiej , powinnaś szanować innych bo Ty mówisz źle o młodych a starsza babcia będzie przeklinac twoje pokolenie , najwyraźniej z wiekiem nie nabiera się wyrozumiałości i szacunku dla innych

Gość gość
Prawda jest taka ze dobre dziewczyny i wyrachowane paniusie sa w każdym pokoleniu , charakter to cecha indywidualna a nie zbiorowa więc generalizacja ze młodzi sa źli jest tak samo bzdurna ze kazda polka na zachodzie to prostytutka

Gość gość
Też miałem taką koleżankę, która uważała się za piękną a była z grubasem, bo nikt inny jej nie chciał. Może i była ładna jak się pomalowała, ale podłego charakteru nie dawała rady ukryć. Też taka pyskata jak ta od "puszystego" :D Fakt, że teraz coraz gorsze są "studenciki". Jak kończyłem studia w Lbn-ie to od promotorki usłyszeliśmy, że z roku na rok jest coraz gorzej, bo obecne pierwsze roczniki to zwykła niedouczona hołota, a było to kilka lat wstecz.

Gość gość
No i widzisz znowu popisujesz się tym ze oceniasz innych w dość chamski sposób i czujesz nieuzasadniona wyższość nad innymi , nie wiem z czego się cieszysz nad tym trzeba płakać

Gość gość
Większość młodych na miasteczku wygląda jak paszczury a ładnych i zadbanych kobiet jest jak na lekarstwo. Więcej się spotka fajnych facetów niż dziewczyn.

Gość gość
Gdzie niby ? Polscy faceci sa do bólu przeciętni nawet Ukraińcy sa ladniejsi z twarzy , zadbanie to nie wssystko bo polacy maja brzydkie twarze

Gość gość
gość dziś Jakie znowu się popisujesz? Poparłem panią przede mną i już Ci dzieciaczku się coś nie spodobało. Właśnie to świadczy o tym za kogo się uważasz bez szacunku do starszych. Widać bezstresowe wychowywanie gimnazjalistów. A wywyższać się możesz przy rówieśnikach a nie przy ludziach z o wiele większym doświadczeniem życiowym.

Gość gość
Gościu tą dziewczynę zabolała Twoja opisówka znajomej, bo pewnie trafiłeś w punkt z opisem. Pewnie sama jest taka, dlatego zaczęła tak do innych skakać pisząc o kulturze, której sama nie ma ;) Odpuść młoda bo Cię tu zjedzą :D

Gość gość
Akurat nawet fotograf powiedział ze mam delikatną urodę w typie rosyjskim więc plujcie jadem ile chcecie tyle wam w życiu zostało

Gość gość
A poza tym dobrze wiem że mnie zjedzą znam to forum i zawiść tutaj ludzi zaslepia wszyscy wiedzą lepiej niż Ty , okropna cecha narodu polskiego brak pokory , ps wcale takim dzieciaczkiem nie jestem ;)

Gość gość
Ruska uroda? I to komplement miał być? Hahahaha Historię sobie poczytaj, to może będziesz wiedzieć skąd taki typ urody. Dobra jesteś :D :D :D Pozdrowienia od studentów Historii

Gość gość
No tak studenci HISRORII to autorytet ;) nie dbam co się mówi o urodzie rosyjskiej ważne że mam młode rysy twarzy i ogólnie słyszę dużo komplementów , od toksycznych ludzi sie odcinam

Gość gość
Komplementy to nawet najwieksze paszczury słyszą

Gość gość
Sama jesteś toksyczna, co pokazałaś wszystkim tu piszącym. A skromnością nie grzeszysz. Takich dziewczyn mam pełno na roku jak Ty. Wszystkich próbują zakrzyczeć nie widząc swoich wad. Następny pustostan na kafe.

Gość gość
Niezależnie od miejsca, powtarzasz się, że wymagają modela. Pominę, że piszesz bzdury i nie da się tego czytać. Pewnie masz jakieś wygórowane oczekiwania i kompleksy sądząc po sposobie w jaki piszesz. Nie wiem czy oczekiwałbyś jeśli jesteś osobą nieradzącą sobie w życiu z jakichś powodów, gromady ładnych lub co najmniej bardzo dbających o urodę młodych kobiet/dziewczyn, które stoją do ciebie w kolejce z kwiatami i kłócą się o twoje względy

Gość gość
Grubi czy puszyści są niedowartościowani i dac ich do grubych puszystych niedowartosciowanych

Gość gość
gość dziś Nie mam żadnych wygórowanych wymagań wobec dziewczyn to wy macie oczekujecie bóg wie czego! Nie spotkałem ani jednej dziewczyny która by nie wymagała modela nie wiem od czego to zależy może każda myśli, że jest piekna, cudowna, idealna z wyglądu? słyszą komplementy od napalonych mężczyzn? trudno mi powiedzieć od czego to zależy pewnie chcą wszystko co jest ładne włącznie z facetem.

Gość gość
To nie są żadne bzdury tylko całkowita prawda wy potraficie na podstawie fajnego wygląda wybrać faceta.

Gość gość
Masz problem to szukaj starszej, a nie gówniar. Ja się związałem ze starszą o 4 lata ode mnie fajną i dobrze poukładaną kobietą. Równolatki i młodsze miały kisiel zamiast mózgu i nie traktowały poważnie związku, tylko szukały uj wie czego.