Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marika1983

Zachowanie mojego męża, pomocy...

Polecane posty

Gość marika1983

Mam juz dosc, robi to w nocy, podciaga mi nocna koszulę, najpierw świdruje tłustym palcem w tyłu potem wkłada członka, ja udaje ze spie bo sie strasznie wstydze tego......trwa to do momentu az się spuści w srodku, czasami juz od palcówki dostaje potem idzie do lazienki zdejmuje prezerwatywe myje członka całuje mnie w policzek i idzie spac, co mam robic?:( czy to jest gwałt?

Gość marika1983
zarabia 1600 zł ostatnio dostał premie 300 zł to ją zataił przede mną . za seks mi nie płaci. pomocy!

Gość marika1983
dziś podszyw:( nikt nie pomoze?

Gość marika1983
chciałam zachować dziewictwo aż do śmierci a on mi je odebrał. boje się , że straci do mnie szacunek

Gość gość
up

Gość marika1983
kochani , nie podszywajcie się tylko mi pomóżcie! poradźcie czy kazać mu iść umyć ten tłusty palec?

Gość gość
Teraz to "kochani, pomóżcie" a pomyśl ilu spokojnych i przyzwoitych facetów po drodze odrzuciłaś dlatego że byli "nudni" a jak trafiłaś na bad boy'a to od razu cała happy i "on będzie moim mężem z którym będę szczęśliwa" sama jesteś sobie winna, to jakby przejechać ostrym nożem po skórze i mieć później pretensje że krew leci