Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się nie chce ciąży to się w nią nie zachodzi

Polecane posty

Gość gość

Proste dla normalnych kobiet, dla reszty niepojęte.

Gość gość
Ale jak antykoncepcja nawali to lipa. I co wtedy ha? Trza wyjechać do UK na aborcyjke;-)

Gość gość
Jak nawali gumka, to jest jednocześnie wkładka i pigułka, proste dla normalnych ludzi, dla reszty niepojęte.

Gość gość
Powtarzasz sie z tym "proste i niepojęte" haha. Czyli co, używasz kilku środków antykoncepcyjnych naraz w obawie, ze jeden z nich moze okazać sie byc awaryjny? No z doopy tekst. A jak tabsy nawala i okaże sie ze niechciana ciąża to juz nie takie proste pani kochana! Wtedy trza se kij od miotły wepchnąć w picze i spędzić płód jak to czyniono w dawnych wiekach.

Gość gość
"Czyli co, używasz kilku środków antykoncepcyjnych naraz w obawie, ze jeden z nich moze okazać sie byc awaryjny?" x Tak, bo nie każdy daje 100% gwarancję. Proste dla normalnych ludzi, dla reszty niepojęte.

Gość gość
Hahahaha! No to jesli nie każdy daje gwarancje to teoretycznie każdy moze odmówić posłuszeństwa w tym samym czasie - np wszystkie środki anty zmówią sie, ze nie beda współpracować, po złości! I juz szykuj kase na wyjazd do UK albo na wyprawkę dla potomka.

Gość gość
Racje ma autorka. Ja używam tabletek anty, mam spirale, plaster antykoncepcyjny, używam zawsze prezerwatyw i miałam na dodatek podwiązane jajowody i wycięłam sobie macice. Trzeba byc przezornym a nie w pieluchy sie babrać! Teraz mam przynajmniej 99% pewności ze nie zaciaze. Ale wiadomo.. ryzyko zawsze mimo wszystko jest. No bo jak mi macica odrośnie?! To wpadka murowana! O nieeeee!

Gość gość
powiedzcie chłopakowi żeby wyciągał chwilę przed i spuszczał się wam na tyłek, twarz, brzuch czy gdzie tam chcecie

Gość gość
To wtedy jest pigułka po i nie potrzeba ingerencji lekarza, proste dla normalnych ludzi, dla reszty niepojęte. Aborcję wykonuje tylko niesamodzielny plebs.

Gość gość
Cały problem aborcji jest przez niesamodzielne, tępe, bezmyślne kobiety i ich równie tępych facetów. Nie potrafią zastosować paru metod, więc zmuszają lekarzy by się babrali w niechcianych płodach. A więc całe zło aborcji to: 1. nastoletnie dziffki co dają nastolatkom i oboje nie mają o niczym pojęcia 2. leniwe roszczeniowe i egoistyczne karyny i ich gachy, co się domagają praw, bo po prostu nie mają pieniędzy w portfelu na różne metody :D więc chcą by państwo im skrobanki refundowało X czyli tępa, niedouczona biedota

Gość gość
Tu autorka. No dobra, to było prowo. Lubie was czasami nawkrecac;-)

Gość gość
Jak można nie chcieć dziecka??Ja ma 2 i oboje chciane i planowane.s

Gość gość
jak można nie chcieć ? jak tak można ,powinniście być takie jak ja i jak inni ,a nie postępowac inaczej czy mieć inne pomysły w głowie