Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam chcicę jak samica w rui, masturbacja nic nie daje, gryzę ściany

Polecane posty

Gość gość

Mam dni płodne i gigantyczna potrzebę twardego k****a w sobie. To jest chcica większa niż głód, niż wszystko. Nie pomaga masturbacja, bo czuję podświadomie że to nie o orgazm chodzi, a o zapłodnienie. Natura swoje wie, mam 29 lat i brak jeszcze dzieci. Mam w tej chwili ochotę by co najmniej 5 facetów na raz mnie przerżnelo. Albo bociaz jeden! I wyobraźcie sobie że od 7 lat mam męża.... Męża który nie tylko dzieci nie chce, ale właśnie seksu. Bo mu się nie podobam fizycznie. Ok, roztyłam się. Racja, mój błąd. Powiedział, że seks i dzieci będą jak wrócę do wagi z czasów studiów. Odchudzam się ale wolno idzie. W ponad pół roku poszło już prawie 10kg. Jeszcze 15 muszę zrzucić. No i rozumiem go, może taka gruba baba go brzydzi (ważę 78kg przy 161 cm) ale po ponad roku bez seksu ja już glupieje. Miałam mnóstwo okazji do zdrady bo jakoś inni ocenili mnie przychylniej. No ale nie zrobiłam tego, choć całe moje ciało i hormony mówią co innego. Budzę się w nocy, cała mokra, ocieram o niego, niby przez sen ujezdzam jego nogę, a on ma to w d***e. Nie zdradza mnie i nie ma nikogo (pracuje z moim ojcem). Tak, chudnę, wiem, że powinnam. Ale chciałam się teraz wyżalić. Mam taką turbo chcice jak kotka w rui że oddalabyn sie komuś. Chętnych nie brakuje. Ale małżeństwo, moralność... Wyc się chce!

Gość gość
Podaj@ porozmawiamy sobie w miły sposób

Gość gość
Burek szmato 62 kg nie 78 k***o

Gość gość
P******ic męża który cię nie zaspokaja.

Gość gość
Kurna a ja mam 3 kg nadwagi i przeżywam.

Gość gośćharry
Chcesz się wyżalić na @

Gość gość
gdybym był młodszy i oczywiście wolnym to zapłodniłbym cię bez problemu. Moje dzieci powstawały zawsze od pierwszego strzału. Nadwaga nie przeszkadzałby mi. Inna sprawa, że gdybyś nie chciała być ze mną na stałe przez ponad dwadzieścia lat musiałbym płacić ci alimenty za taki jeden strzał. .... dlatego może chętnych brakować. Lepiej znajdź sobie dobrego, stałego partnera, ożeń się i zróbcie sobie dziecko i na prawdę będzie ok....

Gość gość
moim zdaniem to wasze małżeństwo jest już dead. Faktycznie facet, który po wielu latach związku nie chce mieć dzieci może zrazić. Powinnaś się z nim rozstać - prawdopodobnie mogłabyś uzyskać w nietrudny sposób nawet unieważnienie małżeństwa kościelnego jeśli masz z nim taki ślub. Potem znajdź sobie takiego dla którego dzieci i twoja niewielka nadwaga nie jest przeszkodą i wtedy będzie wszystko ok

Gość gość
Chętnie bym cię zajechał mam 18 cm i 11-12 w obwodzie bardzo lubię mokre cipki+ a najbardziej jak przy lizaniu czuję wystrzał soczku na twarz.