Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy pierwszy raz wyjechaliscie w Tatry po urodzeniu dziecka?

Polecane posty

Gość gość
Po prostu kocham Tatry, te konkretne gory, te konkretne szczyty: Koscielec, Kozi Wierch, Giewont, Rysy itd. A po drugie ja nie jezdze na litosc boska do Zakopanego tylko w Tatry! To ogromna roznica. I kiedy sie wchodzi na trudniejsze szczyty to wcale takich tlumow tam nie ma, tylko sa ci pozdrawiaja sie nawzajem slowem "czesc"

Gość gość
przecietny polaczek narobi bachorów żeby brać pieniądze wypracowane przez innych, a potem musi pojechać nad może albo w gury, bo inaczej nie umie, a poza tym inni byli i dobrze sie bawili, w klapkach nad morskim okiem lub za parawanem we władysławowie.

Gość gość
Ja właśnie z tego powodu nie czuję się gotowa na dziecko, chociaż mam już 29 lat. Uwielbiam podróżować, uwielbiam ciekawe życie, a dziecko wiadomo, że jest sporą przeszkodą w tym. NIe można juz ot tak sobie beztrosko wyjechać na weekend, albo nawet wyjść z domu, chyba ze z wózkiem. W ogóle to nie wiem czy chce miec dzieci bo to by bylo duze poswiecenie. Chce miec meza, ale czy dziecko to nie wiem

Gość gość
a masz juz kandydata na meza? ;)

Gość gość
Albo też średnio by mi pasowało takie zycie, że np. od poniedziałku do piątku wracam z pracy, potem do wieczora zajmuje się domem i dzieckiem, w sobotę np. cały dzień sprzątam i zajmuje się dzieckiem, a w niedziele do kościółka i obiad z teściową, no jakoś mi taki styl życia nie pasuje... Czuje potrzebe miec partnera zyciowego (choc teraz jestem swiezo po kilkuletnim zwiazku), ale nie czuje potrzeby miec dziecka tak za bardzo, nawet jak patrze na male dzieci to jakos mnie szczegolnie nie zachwycaja

Gość gość
09:04- no wlasnie po tym rozstaniu nie mam narazie (tzn. z kimś sie spotykam ale niezobowiązująco) ale jestem nadal atrakcyjna, wiec to kwestia czasu zanim kogos sobie znajdę, tylko problem w tym żeby on zaakceptował, ze nie chce dzieci ;)

Gość gość
Ja jestem mezczyzna i tez zastanawiam sie czy znajde kobiete ktora zaakceptuje ze nie chce miec jeszcze dzieci i zeby mnie nie oszukala i nie zaszla w ciaze

Gość gość
haha 9.14 Sama by sobie tego dzieciaka zrobiła, czy ty bys zasiał? :D Co najwyżej ty byś ją oszukał oszczędzając na gumkach

Gość gość
Uzywacie gumek w stalych zwiazkach?