Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PIOTR NOWY Z ŁÓDZKICH BAŁUT JÉBIE MAŁE DZIECI

Polecane posty

Gość gość

TO PEDOFIL :-(

Widzę że czuwasz. :D Mam nadzieję że ci z to płacą, bo żaden inny sposób nie potrafię sobie wytłumaczyć motywów twojego działania. Nie jestem święty, co widać słychać i mam nadzieję czuć, ale to już w sytuacjach nie nadających się na antenę, chyba że po dwudziestej trzeciej. ;) Ty z uporem maniaka ciągle kopiesz mnie w jaja. I to za każdym razem jak się tu pojawiam.

Na bezrybiu i rak ryba. Z tego co widzę a raczej czytam, nawet "Ciotki" sobie odpuściły. Szkoda :( Jako ostatnie schodzą ze sceny, jako "elyta " F8 ;) 🖐️ Zostało teraz tylko pomarańczowe disco polo i ten przygłup, który nie jest wart nawet wysiłku, jaki trzeba wykonać by kopnąć go w dụpę. Jak już przetyrać, to konkretnie a nie wciskać ludziom nieprawdę.

Gość Atahuta    Muta
Nowy nasram ci na grób!

Gość gość
Ciotki wrócą jak to one.

W moim przypadku, ty chory poj̣ebie, to się nie uda. Czyli w kółko powtarzane kłamstwo, staje się prawdą. x To gọ́wno przypomina mi trochę a może nawet więcej niż , tępego bezmózga przesiąkniętego opinią sobie podobnych.. Nie potrafi wyrobić własnego zdania, tyko sączy te kłamstwa z nadzieją że będą mu bili brawo. :O

Atahuta Muta dziś "Nowy nasram ci na grób!" x Będąc martwym nie zrobi to na mnie wrażenia. Zdaję sobie z tego sprawę, ale jeszcze żyję a to wiąże się z pewnymi konsekwencjami. Czy to merytorycznie, czy fizycznie postaram ci się to wyjaśnić. Nie wiem kto cię wychował , ale popełnił mnóstwo błędów, za, które ty płacisz. x Nie wiem kto ci wychował, ale wszystko robisz źle. Nawet czarne charaktery mają coś w sobie. Ciebie ratuje tylko to że nazywasz się człowiekiem. Z trudem przyjmuję to do wiadomości, bo nie będę ukrywał, ale z miłą chęcią od gasiłbym cię jak peta. :O

Gość Atahuta    Muta
Nowy w mieście odetnę ci głowe i naszcze do szyi.

Gość gość
Nowy no ale weź się tak nie napinaj bo se starego wysrasz he he :-D

Gość gość
Piotrek się przestraszył

Gość gość
Piotr się boi Atahuty