Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POLKI NIE DAWAJCIE DUPY POLAKOM

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie dziewczyny, nie dawajcie Polakom, nie dawajcie dupy Polakom. No bo co te brudasy mogą wam zaoferować prócz tych ich obwisłych brzuchów, obślizgłych ciał i śmierdzącej spermy i śmierdzącej japy. A taki Murzyn albo Arab? A, to jest co innego dziewczyny słuchajcie. Zazwyczaj jak przyjeżdżają do Polski Murzyni albo Arabowie to są ludzie z zamożnych rodzin z Afryki czy tam z Arabii właśnie, wykształceni, tak więc wiecie, oni mogą Wam coś zaoferować, jakiś awans cywilizacyjny, a Polacy co Wam mogą zaoferować? Podarte gacie i te ich śmierdzące mordy? A Murzyn czy Arab słuchajcie, ciała mają napięte, oni wyglądają jak dzieła Fidiasza, jak Apollini, rozumiecie? Same mięso na nich, skóra napięta, pory niezatkane, pachną świetnie. Jak się Arab albo Murzyn nawet nie umyje przez miesiąc to, Polak to śmierdzi zaraz po umyciu, a Arab czy Murzyn zawsze pachnie takim piżmem jak jest brudny. Tak więc dziewczyny nie dawajcie Polakom, bo białasy to śmiecie, dawajcie czarnym, dawajcie Arabom. Tak więc wiecie, i dzieci będą ładniejsze, i te ich zęby, i w ogóle, i siła fizyczna... przecież taki Arab czy taki Murzyn to Polaczka napierdoli i Polaczek nawet nie będzie wiedział gdzie on ma spierdalać, zniszczy białego śmiecia błyskawicznie. Ja wiem, bo sam jestem czarny, tak więc dziewczyny nie dawajcie Polakom, dawajcie tylko czarnym i Arabom, to jest po prostu przyszłość dla Was, rozumiecie? A najlepiej jakby te skuhwysyny białasy się na to patrzyły, to dla nich będzie taka męka, że jak ten czarny czy Arab śmie Was brać od tyłu, ale ja wiem że Wy to lubicie, dlatego dziewczyny jeszcze raz: nie dawajcie białym śmieciom, dawajcie czarnym i Arabom.

Gość gość
Arabski cygan najlepiej sra do buzi

Gość gość
muzułmańska szmata

Gość gość
polki jako najbardziej rezolutne dziewczęta w ue dawno wzieły sprawy we własne ręce a raczej sromy i nałogowo oddają się arabom,murzynom w celach uzyskania stosownych korzyści i zaspokojenia swoich chuci erotycznych

Gość gość
Ma prawo wyjść za mąż za kogo chce zakompleksiony pseudo samcu

Gość gość
ty k***a!on ma rację!nie dawajcie polakom bo to śmiecie

Gość gość
gość dziś Ma prawo wyjść za mąż za kogo chce zakompleksiony pseudo samcu x muzułmanin ma w tym względzie inne zdanie

Gość gość
11:49 Zgadzam się.Nawet za psa.W końcu jest przecież suką.

Gość gość
feminazistowska muzułmańska szmata przylazła na forum :)

Gość gość
Prowo.

Gość gość
Wyzywanie kobiet świadczy o małym ptaszku i jeszcze mniejszym mozdzku

Gość gość
Polak śmierdzi tu się zgodzę

Gość gość
Zamiast ostrzegać przed błędami które popełniły inne kobiety zadając się z muzułmanami chcesz je posyłać na ich rzeź. Nie ładnie.

Gość gość
Coś ty o mnie k***a napisał,ty mała biedna k***o?Polki nie dawajcie d**y polakom to są s*******ny i was sobie zaskarbią i umoralnią na amen gorzej niż arab bo arab ma wam co zapewnić a taki polaczek,nie dość że ma nic to jeszcze do pracy cię wyśle i zrobi piątke bachorów i będziecie żyć na j*****m katoliskim socjalu z takim śmieciem

Gość gość
Murzyni jak i murzynki bije od nich wiatrem i to tak jakby coś zdechło nawet zaraz po kąpieli i do tego ten smrud z japy jakby ktoś im do gęby nasrał jeszcze dochodzi do tego ograniczenie umysłowe Arabyha oni wgl się nie myją do tego nie szanują kobiet dzięki izolacji między kontynentami świat stoi na tym czym jest bo gdyby nie europejczyk to nadal ludzie w szałasie by żyli

Gość gość
Tylko nie narzekaj szmato jak islamski dzikus wyleje na twój ryj kubeł kwasu solnego.

Gość gość
jak jesteś taka ochocza to droga wolna, jedź do muzułmańskich ośrodków w Niemczech i masowo dawaj im ciała, a od polskich kobiet trzymaj się z daleka lewacka zdziro

Gość gość
Tak zgadzam się nie dawajcie d**y Polakom tak aby nigdy więcej w dziejach ludzkości nie urodziła się żadna Polka.

Gość gość
Ja jestem z Nigeryjczykiem i jest nam cudownie! W d.upie mam zakompleksionych cebulaków!

Gość gość
śmierdzisz kozim nawozem szmato, więc masz szanse na islamskiego dzikusa

Gość gość
11:53 jak ma się tak przeoraną c***e jak ty to nawet struś emu byłby dla ciebie zbyt małym ptakiem lafiryndo

Gość gość
muzułmańska szmata daje pipe arabom s*****cym jej do ryja

Gość gość
Ja ze swoim niggeryjczykiem tanczymy wokol ogniska i gramy na bebnach do tego Mokebe spiewa mi piesni ludowe a co mi może taki polaczek zaoferowac?

Gość gość
a polskie szmaty męskie to katolskie psy i świnie :d autor dobrze gada,nie żeńcie się z polakami ja mam kobietę z hiszpanii i wcale dziewicą nie jest kocham ją jest lepsza od tych cnotek polek

Gość gość
prędzej czy później wylądujesz w oborze razem z kozami araba :)

Gość gość
Muzułmański harem składa się z trzech kóz i jednej feministki :)

Gość gość
Pewnie ślub z polką to strzał w kolano po paru latach robią się z nich jędze i roszczeniowe szmaty niech się arabusy i murzyni z nimi mordują ja wolał bym taką japoneczkę z dużym biuscikiem

Gość gość
Chętnie zamienię moją Polkę rocznik 88 nie bita zawieszenie nie stuka trochę kopci z racji luzów zaworowych nieduży przebieg najlepiej na jakąś Szwedkę o mniejszej pojemności

Gość gość
gość dziś Pewnie ślub z polką to strzał w kolano po paru latach robią się z nich jędze i roszczeniowe szmaty niech się arabusy i murzyni z nimi mordują ja wolał bym taką japoneczkę z dużym biuscikiem xxx Ja wolę obcokrajowca nie araba i nie murzyna ale np takiego angola albo duńczyka ;) a po ślubie z polakiem co mnie czeka zero pomocy on pracuje i dupczy na lewo i prawo a ja kurwa głupia ''dobra kobieta'' z trójką dzieci i w domu przez 10 lat jak nie lepiej.Nie dziękuje polacy obarczają inne nację a sami nie są lepsi co wy robicie ze swoimi kobietami dumne patriotki i kury domowe które własnego swego życia nie wykorzystały ale za to ich dzieci będą mieć wolną rękę i się wyszumią.Chore podejście polaczki macie jesteście chuuujowi a autor chyba to napisał żeby was sprowokować i dobrze wsumie,bo wy jesteście polaczki a polacy to katolickie ścierwa :)

Gość gość
I tak już większość Polek zdaje sobie sprawę z niebezpieczeństwa jakie stwarzają muzułmanie.