Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POLKI NIE DAWAJCIE DUPY POLAKOM

Polecane posty

Gość gość
gość dziś I tak już większość Polek zdaje sobie sprawę z niebezpieczeństwa jakie stwarzają muzułmanie. xxx i dobrze :) ale jako polak wolę polkę i szanuję każdą nawet tą lekkich obyczajów,tutaj widzę typowy socjalistyczne śmiecie siedzą

Gość star8x8
Witam, Mam do zaoferowania swoje usługi w zakresie hackingu. Oferuję szybkie i tanie pozyskanie: > danych dostępowych do kont Facebook, Skype, mail etc. > informacji z dowolnego komputera, serwera > usuwanie/tropienie złośliwego oprogramowania (malware) > o inną pomoc ZAPYTAJ, napewno otrzymasz odpowiedź! Sposób finalizacji transakcji jest uczciwy dla klienta jak i mnie. Gwarantuję skuteczne wykonanie usługi w określonym terminie. Szczegóły możesz poznać kontaktując się ze mną mailowo - star8x8@interia.pl # star8x8@interia.pl # star8x8@interia.pl # star8x8@interia.pl # star8x8@interia.pl # star8x8@interia.pl # star8x8@interia.pl # star8x8@interia.pl # Pozdrawiam.

Gość gość
Zespół depresyjny objawia się brakiem akceptacji samego siebie, własnego życia a dodatkowo, pojawiają się silne odczucia beznadziejności, żalu, smutku i cierpienia. Mogą występować również zaburzenia snu, brak apetytu i osłabienie organizmu.

Gość gość
Śmiecie!Dobrze napisałem i okazałem szacunek polaczkom poprzez napisanie z dużej litery Polaczki.Jesteście bandą nieucywilizowanych debili i nic na to nie poradzicie.Głupie k*****y a polki niech uciekają od was bo jesteście żałośni i wykrzyczeni

Gość gość
to co piszesz to jest prawda,do tego boląca :( jestem śmieciem,mam 34 lata i jestem prawiczkiem,więc każdą od szmat wyzywam ale mi nie głupio bo se mogę

Gość gość
wpadłaś w depresje, ale można ją wyleczyć

Gość gość
A ja jako kobieta powiem ze bzdury gadasz , mówisz że Polak Ci bachorow narobi, taaaaa to araby maja po 15 dzieci nie Polacy więc się nie zdziw jak Cię habibi przerobi na krowę rozpolodowa

Gość gość
A z jakiej racji Polak ma szanować Polkę skoro ona nie szanuję siebie a dawanie d**y Murzynom i Arabom to gorzej niż stosunek z psem bo to nie są ludzie tylko robactwo

Gość gość
gość dziś A z jakiej racji Polak ma szanować Polkę skoro ona nie szanuję siebie a dawanie d**y Murzynom i Arabom to gorzej niż stosunek z psem bo to nie są ludzie tylko robactwo x A z jakiej racji was,psy ma kobieta szanować?I powtórzę wam po raz kolejny kibolskie śmiecie nie jestem kobietą tylko autorem tematu i moje wpisy : gość dziś początek wpisu : coś ty o mnie... i gość dziś .Z jakiej racji Polka ma was szanować jak szerzycie nienawiścią do innych krajów psy i zdradzacie je.Co wy k***a możecie wy w gębie jesteście mocni ale na żywo byście speniali już ja wam k*****y pokaże

Gość gość
czyli jesteś pedałem i popaprańcem życiowym którego wyśmiewano w szkole za debilizm :)

Gość gość
Czekajcie już ja wam dopierdolę,zasłużyliście sobie.Nie szanujecie waszych narodowych kobiet,więc niech je doceni kto inny kurrwy pierdolone z cebulolandii.Jesteście zacofanym narodem i współczuję normalnym polkom które mają swoje zdanie,że zostają za to zwyzywane od ''nowoczesnych puszczalskich'' i innych chuuuujowych nazw które wy,zawistne polskie śmiecie potraficie im zapewnić.No przecież kurwa ja rozumiem że nie lubicie kurestwa,ale w każdym stopniu cokolwiek innego niż wasza pierrdolona norma społeczna jest,to dla was kuresttwo.Ćpuny i schlane mordy gadające o szacunku do kobiet,co wy im zapewniacie?Jesteście bandą cweli spod prawicowskiej komerchy i nasłuchaliście się waszych pseudo polskich historyków.Jesteście śmieciami i chuuuja możecie.Za to teraz ja wam dopierdollle polskie śmiecie nie ucywilizowane jak w normalnych krajach gdzie kobieta żyje po ludzku a nie w cellibacie.Wy jesteście gorsi od arabów i porównujecie ich do tego co mówi kobieta.Wy kurwa nie macie rozeznania polskie psy i świnie skurwysyny pierdolone.

Gość gość
gość dziś nie szanuja i zabraniaja prawa wyboru,mamy byc pod ich wladza ale tego nikt nie widzi:(to jest chore ale i tak Polacy są w porządku bardziej niż takie araby;)ale i tak nie chcę być związana z polakiem bo ma chory obraz w głowie

Gość gość
Mówisz że Polacy wyzywaja od puszczalskich? No popatrz bo araby takie kamienuja

Gość gość
Bydgoszcz: szwedzki student bił pięściami, kopał i walił głową swojej duńskiej partnerki o drzwi. Apropo, Szwed z Afganistanu a Dunka ze Sri Lanki.

Gość gość
Weź bambo s********j do Afryki banany prostować widziałeś się w lustrze Darwin się nie mylił bo jak nie patrzeć to nas stworzył Bóg a wy smoluchy od małpy pochodzicie i to stwierdził po wyprawie do Afryki a Araby to krzyżówka nas z wami dlatego czesto dochodzi do ich stosunków ze zwierzętami a że w większości to pastuchy to kozy są ich ulubionymi celami

Gość gość
gość dziś Weź bambo s********j do Afryki banany prostować widziałeś się w lustrze Darwin się nie mylił bo jak nie patrzeć to nas stworzył Bóg a wy smoluchy od małpy pochodzicie i to stwierdził po wyprawie do Afryki a Araby to krzyżówka nas z wami dlatego czesto dochodzi do ich stosunków ze zwierzętami a że w większości to pastuchy to kozy są ich ulubionymi celami Polski psie ty umiesz tylko się wybraniać innymi narodami,taki z ciebie polaczek szmatttttto k****.Polki nie dawajcie d**y arabom macie tu dobry przykład słowiańskiego zwierzęcia które was zniewoli.Ostatnio ****ałem amerykankę i jest spoko

Gość gość
Miało być polki nie dawajcie d**y polakom !

Gość gość
O tym że wy się mordujecie masowo to się nawet nie mówi bo po pierwsze szkoda czasu a po drugie was nie szkoda u nas to rzadkość dlatego się to piętnuje u was codzienność a poza tym z bardziej lewackiej gazety nie miałeś artykułu fakt to niech piszę o gwałtach w Europie przez czornuchów i paparuchów a sorki czasu by im brakło

Gość gość
D**y to chyba sama dajesz lafiryndo skoro nie znasz innego slownictwa,ale nie musisz chwalic sie swoja glupota.

Gość gość
To jakis debilny prowokator bo w innym temacie powiela te same bzdury.Nie odpisujcie.

Gość gość
Taki Testoviron twierdzi, że ma najlepszy brzuch, a mimo to nie posiada (prawdopodobnie) życiowej partnerki, co jest niesprawiedliwe, gdyż tkwi w Nim wielki potencjał. Taki człowiek jak On potrafiłby osiągnąć przy zbliżeniu przyjemność porównywalną łącznie do 10 takich przeciętniaków z ulicy; a i żadna by nań nie narzekała.

Gość gość
polki :d

Gość gość
Huj

Gość gośćll
star8x8@interia.pl to oszust!!

Gość gość
polaki to śmiecie. Ja mam męża Araba i jest nam cudownie. Nie ma co marnować życia na żałosnych polskich impotentów z zakolami.

Gość gość
AGNIECHA TY KUHRWO XD

Gość Justysia898
Polki jako atrakcyjne kobiety muszą znać swoją wartość. Nie mogą wiązać się z brzydkimi polakami. Murzyn lub Arab to o wiele lepsza partia dla nas. Dodatkowo murzyn ma spory atut w spodniach.

Gość Sam dawaj dupy arabom I cz
Dnia 27.05.2017 o 07:45, Gość gość napisał:

Słuchajcie dziewczyny, nie dawajcie Polakom, nie dawajcie dupy Polakom. No bo co te brudasy mogą wam zaoferować prócz tych ich obwisłych brzuchów, obślizgłych ciał i śmierdzącej spermy i śmierdzącej japy. A taki Murzyn albo Arab? A, to jest co innego dziewczyny słuchajcie. Zazwyczaj jak przyjeżdżają do Polski Murzyni albo Arabowie to są ludzie z zamożnych rodzin z Afryki czy tam z Arabii właśnie, wykształceni, tak więc wiecie, oni mogą Wam coś zaoferować, jakiś awans cywilizacyjny, a Polacy co Wam mogą zaoferować? Podarte gacie i te ich śmierdzące mordy? A Murzyn czy Arab słuchajcie, ciała mają napięte, oni wyglądają jak dzieła Fidiasza, jak Apollini, rozumiecie? Same mięso na nich, skóra napięta, pory niezatkane, pachną świetnie. Jak się Arab albo Murzyn nawet nie umyje przez miesiąc to, Polak to śmierdzi zaraz po umyciu, a Arab czy Murzyn zawsze pachnie takim piżmem jak jest brudny. Tak więc dziewczyny nie dawajcie Polakom, bo białasy to śmiecie, dawajcie czarnym, dawajcie Arabom. Tak więc wiecie, i dzieci będą ładniejsze, i te ich zęby, i w ogóle, i siła fizyczna... przecież taki Arab czy taki Murzyn to Polaczka napierdoli i Polaczek nawet nie będzie wiedział gdzie on ma ...alać, zniszczy białego śmiecia błyskawicznie. Ja wiem, bo sam jestem czarny, tak więc dziewczyny nie dawajcie Polakom, dawajcie tylko czarnym i Arabom, to jest po prostu przyszłość dla Was, rozumiecie? A najlepiej jakby te skuhwysyny białasy się na to patrzyły, to dla nich będzie taka męka, że jak ten czarny czy Arab śmie Was brać od tyłu, ale ja wiem że Wy to lubicie, dlatego dziewczyny jeszcze raz: nie dawajcie białym śmieciom, dawajcie czarnym i Arabom.