Gość gość Napisano Maj 27, 2017 Witam. W marcu mój okres trwał od 1 do 7 dnia miesiąca. Od 12 do 18 miałam dni płodne z czego 17 marca miał być dniem owulacji. Następny okres dostałam 31 marca i trwał on do 6 kwietnia. Z tego co pamiętam miałam mieć dni płodne tak samo, co znaczy, że 17 kwietnia miałam mieć okres owulacji. Rozlegulował mi się cykl i okresu dostałam 20 kwietnia. Był on nieco dziwny, trwał dłużej, wyglądał trochę inaczej. Ostatecznie trwał 8 dni. Teraz dostałam okres 17 maja i wyglądał już bardziej normalnie - rozpoczął się bólem brzucha, był jasnoczerwony i nie było go ani za dużo ani za mało. Trwał 7 dni.Co znaczy, że dzień owulacji przypadał na 3 maja. Czy w takim przypadku zmiany cyklu powinnam liczyć dni płodne tak jak wczesniej (dzien owulacji 17 dnia miesiąca) czy już tak jak jest teraz (około 3 dnia miesiąca)? Czy jeżeli 4 dnia tego nowego cyklu (20 maja) doszło między mną, a moim chłopakiem do zbliżenia (petting, dotyk tylko przez ubranie) powinnam się czegoś obawiać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach