Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny czy malujecie sie codziennie ???

Polecane posty

Gość gość
up

Gość gość
Rok temu powiększono Opole. Jak do tego doszło? Kroki milowe i zwroty akcji kzg 19.07.2017 16:09 19 lipca 2016 roku Rada Ministrów podjęła decyzję o rozszerzeniu granic Opola. Na długo przed tym i jeszcze długo po tym Opolem targał wielki społeczny konflikt, który w rzeczywistości trwa do dzisiaj. Nie brakowało dramatycznych sytuacji i chwil, gdy wydawało się, że porozumienie w tej sprawie jest możliwe.

Gość gość
Jak mi się nie chce, to się nie maluję. Byle włosy nie były przetłuszczone i żeby ciało było świeże i pachnące.

Ja jestem zdania, że każda kobieta powinna dbać o siebie, a co za tym idzie- malować się. Na rynku jest mnóstwo kosmetyków... tych tańszych i tych droższych, więc każdy znajdzie coś na swoją kieszeń. Znalazłam ostatnio fajny artykuł https://pl.oriflame.com/beautyedit/trending/the-three-most-wearable-eye-trends-from-the-catwalk warto przeczytać. Oczy są odzwierciedleniem duszy i to właśnie na nich najlepiej skupić się podczas makijażu.

Gość aabuenaa
mistrzynią makijażu nie jestem więc na co dzień używam tylko podkładu i tuszu do rzęs :) Na jakieś wielkie wyjścia ( z racji totalnego braku doświadczenia w malowaniu się ,,na poważnie" ) z reguły wybieram się na jakiś profesjonalny make-up :) Ostatnio na wesele siostry malowałam się ( ona zresztą też ) w salonie Bikora w Warszawie ( na ul Chmielnej ). Dziewczyny - polecam! Super atmosfera a makijaże pierwsza klasa :)

Gość gość
Ja na szczęście nie muszę malować się codziennie. Mam zrobiony makijaż permanentny na brwiach i ustach. Planuję też zrobić kreskę na oku w Klinice Urody. To oszczędza mi wiele czasu rano...

Gość gość
ja wcześniej bardzo się malowałam. Zwłaszcza nakładałam dużo makijażu wokół oczu. Próbowałam zatuszować te okropne worki pod oczami. Ale odkąd zaczęłam używam kremu Remescar https://remescar.pl/ to już praktycznie się nie maluję, bo po prostu nie muszę :)

Gość gość
on szuka na portalu randkoym... a ciebie ma gdzies haha

Gość gość
ja własnie z powodu cieni i worków pod oczami bez makijazu nawet z psem na spacer nie wychodzę :(

Gość gość
ja sie w ogole nie maluje bo mam ladna buzie bez make-up'u :) tylko rzesy mam pałki takie wiecie proste w ogóle nie podkrecone :) jak u faceta ;). Usta ma duze i pełne i jedyne co lubie to nałozyc fajna szminke lub błyszczyk :). Mam krem bb, róz i rozswietlacz :) to na imprezy i wesela :) bardzo lubie roze i rozswietlacze, natomiast nie lubie tuszy do rzes, bo ciezko sie je zmywa.... mam 34l

Gość gość
Nie, ale codziennie wcieram wspaniale nawilżające masła z Efektimy.

Gość gość
Mam niezłą cerę , więc tylko krem nawilżający, krem bb, kreska kredką itusz...

Gość gość
Spróbuj kremu CC jest swietny

Ja jestem okropnym leniem i wieczorem nie chce mi się nic, a zwłaszcza zmywać makijażu, więc maluję się do pracy, albo jak mam wolne i muszę iść do miasta, ale i tak jest to makijaż minimalistyczny, czyli krem BB, kreski na powiece, tusz na rzęsy i odrobina różu, ewentualnie błysczyk na usta... A jak mam wolne i nikogo się nie spodziewam i sama nie mam zaplanowanego wyjścia, to się nie maluję, nakładam tylko krem odżywczy.

Gość Kamila

Ja wcześniej malowałam się codziennie, ale to ze względu na oczy, mam niestety małe i wyglądałam jak wiecznie zaspana... Od roku przedłużam sobie rzęsy i problem z makijażem zniknął. Na skórze przebarwień raczej nie mam, używam ewentualnie kremu, a oczy wyglądają dobrze nawet w środku nocy ;) od czasu do czasu dodaję do tego lekką szminkę i tyle ;) 

Gość somala

Ja do pracy zawsze się maluję. Jednak w weekendy, jak mam wyskoczyć tylko po bułki do sklepu czy idę na spacer z córką, to nie tracę czasu na makijaż. Niech w weekendy moja skóra też trochę odpocznie. 

Gość Samanta

Ja nie za często wychodzę bez makijażu, dodaje mi to pewności siebie, czuję, że o siebie dbam :) Paznokcie i rzęsy to podstawa i mam tu na myśli regularne wizyty u kosmetyczki, indigo, posh lashes, raz na 3 tygodnie i czuję się jak nowo narodzona. Oszczędzam wtedy czas. Rzęsy trzymają mi się świetnie, zostaje podkład, puder i mogę iść :) 

Gość Tanaturalna

Ja sie nie maluje a mam już dawno 25 lat i cerę mam w przeciętnym stanie troche na nią narzekam no ale còż.O malowaniu wiem niewiele i nie chce tego zmieniać.W makijażu czuje jakbym miała maskę,poprostu nie swoją naturalną twarz.Paznokcie też nie maluje bo boje się jak będę miała długie to się skalecze(bo często dotykam twarzy w ciągu dnia)i nie czuje takiej potrzeby,tylko w lato maluje paznokcie na nogach,tak do sandałòw ale to rzadko.

Gość abc123

Tak, codziennie. Chyba, że akurat siedzę w domu, to wtedy nie.