Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja niewiem jak wam podklad starcza na 3 miesiace

Polecane posty

Gość gość

Bo mi ledwo na poltorej a nie robie sobie "maski" uzywam revlonu colorstay Albo tak oszczedzacie albo ja zle nakladam

Gość gość
Normalnie - nie oszczędzam a podkład wystarcza mi na o wiele dłużej niż 3 miesiące. Mam suchą skórę więc pod podkład stosuję krem nawilżający i zużywam kroplę podkładu wielkości ziarnka groszku. To w zupełności wystarcza. Za dużo go nakładasz moim zdaniem i to o wiele za dużo, skoro wystarcza ci na 1,5 miesiąca.

Gość gość
mi starcza na więcej niż 3 miesiące, starcza mi na ok pół roku :O tobie się wydaje, że nie robisz maski na twarzy. Też używam ten podkład i on jest bardzo mocno kryjący. Jeśli starcza ci tylko na 1.5 miesiąca to wyobrażam sobie jaką tapetę musisz mieć na twarzy... ja mam ładną cerę i używam tylko kilku kropel na całą twarz, żeby wyrównać koloryt, ale kiedyś z ciekawości użyłam więcej i miałam straszną maskę na twarzy.

Gość gość
Mi starcza na parę miechów a praktycznie codziennie nakładam. Kurcze zawsze myslałam że używam za dużo, ale chyba nie jest tak źle.

Gość gość
Mi to by już chyba do konca życia wystarczył bo przestałam go używać. Któregoś dnia uświadomiłam sobie że ta kobieta w lusterku przestała wyglądać jak ja, a zaczęła wyglądać jak jakiś truposzczak i przestałam się malować. No może nie tak z dnia na dzień, ale podkład wywaliłam od razu na korzyść mineralnego pudru i tak codziennie coraz mniej tych zabawek, aż wróciłam do normalnego wyglądu. Teraz juz tylko sypki puder, trochę cieni, błyszczyk i koniec makijażu.

Gość gość
15:27 hahaha ale poleciałaś pseudo gadaniem :D zrezygnowałaś z podkładu bo to doprowadza to trupioszki, ale ładujesz na siebie sypki puder!