Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćśćć

jak powinnam ćwiczyć

Polecane posty

Gość gośćśćć

mam 176 cm wzrostu i ważę ok 61 kg i chodzi o to że nie chce schudnąć bo uważam że nie mam z czego chudnąć ale bardzo nie podoba mi się moje ciał, jest mało jędrne, takie rozlazłe. W ubraniu wyglądam bardzo dobrze ale bez wyglądam kiepsko. Jak powinnam ćwiczyć żeby ujędrnić ciało ale nie chudnąć?

Gość gość
Najlepsze na ujędrnienie skóry są masaże i to najlepiej na bazie kremów czy preparatów do ujędrniania skóry. Dobre są również kąpiele naprzemienne-ciepło/ zimno, usprawniają one krążenie. W całym procesie ujędrniania nie można zapomnieć o ruchu. Ćwiczenia oraz wysiłek fizyczny jest niezastąpiony. Ważna jest też dieta i picie dużej ilości niegazowanej wody. 1. Stosowanie kosmetyków ujędrniających 2. Dieta - jedz dużo warzyw, wyeliminuj niezdrowe przekąski i produkty typu fast food, a także słodycze. Ćwicząc regularnie musisz dbać o to, aby dostarczać białka i jeść dużo, żeby nie dostarczać zbyt mało kalorii. 3. Ćwiczenia - pływanie i jazda na rowerze. Ewa Chodakowska i Mel B. mają dobre zestawy ćwiczeń. Dobrze by było gdybyś np. zapisała się na siłownię. Tam z instruktorem siłowni mogłabyś dobrać odpowiednie ćwiczenia i ułożyć plan treningowy.