Gość gość Napisano Maj 27, 2017 Szukam dobrej kliniki na wykonanie liftingu szyi.Ciekawa jestem jak wygląda okres po operacji i jakie są efekty i powiklłania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Góry opawskie woj opoIskie 0 Napisano Maj 27, 2017 NAJLEPIEJ MACZETA OBETNIJ PONAD SZZYJE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 22, 2017 Ja jestem z tych bojazliwych wiec na pewno nie zdecydował bym się na operację...może kiedyś . Ja na razie stosuję zabiegi lifting z zastosowaniem nici PDO First Lift w www.camea-instytut.pl . Bardzo ładnie to wygląda i nie jest zabieg aż tak inwazyjny jak w przypadku skalpela. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 27, 2017 Moim zdaniem warto robić lifting. Ja byłam w gabinecie http://beloved.pl/ - już po jednym zabiegu efektu jest niesamowity. Bardzo polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 27, 2017 Tutaj efekt mojego zabiegu http://imagetwist.com/4moauf0yml2t/maxresdefault.jpg wykonany w klinice artplastica -> http://clkmein.com/qBLpzk Polecam serdecznie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OlaZając Napisano Listopad 8, 2017 A nie lepiej wybrac się na tzw wampirzy lifting z wykorzystaniem osocza bogatopyłkowego ? Zabieg jest bezinwazyjny , nie ma żadnych powikłań po nim .Zresztą poczytajciesobie tutaj http://www.dziegielewska.eu/blog/post/mezoterapia-osoczem-bogatoplytkowym-tzw-wampirzy-lifting/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Elfika84 Napisano Listopad 27, 2017 Hej , Byłam dokładnie na tym wampirzy liftingu i to właśnie u pani dr Moniki Dzięgielewskiej w gabinecie o którym wspominasz OlaZając. Dla mnie zabieggenialny . żadne inne kremy cud i zabiegi mi nie pomagały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JulciaSulcia Napisano Kwiecień 27, 2018 Ja sie dopiero wybieram na zabieg wampirzego liftingu . Ja póki co w Dzięgielewska Instytucie Oka miałam usuwana gradówke ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 11, 2018 Robiłam mezoterapię na twarz , skóra moja była ciągle wysuszona i bez blasku, oraz obwisła skóra. Wykonałam zabieg w Gliwicach w Klinice Dermapoint i jestem z ich usług bardzo zadowolona, robią zabiegi bardzo dokładnie i dbają o pacjenta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fayna236 Napisano Grudzień 17, 2018 W Dziegielewska Instytucie Oka miałam wampirzy lifting jakies 2 miesięce temu. Jestem z efektów bardzo zadowolona. Fakt trochę jest tych nakłuć Potem się takim czerwonym jest, ale warto. Metoda totalnie bezinwazyjna tym bardziej, że to jest osocze z krwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KeepOn Napisano Marzec 6, 2019 Miałam też zabieg wampirzego liftingu wykonywany w gabinecie u pani dr Dzięgielewskiej. Miałam zabieg w okolicach oczu, czoła oraz szyi. Też z początku byłam w czerownych kropkach. Jak mnie mąż zobaczył to sie przeraził trochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Susanne Napisano Grudzień 29, 2019 Dnia 6.03.2019 o 11:44, Gość KeepOn napisał: Miałam też zabieg wampirzego liftingu wykonywany w gabinecie u pani dr Dzięgielewskiej. Miałam zabieg w okolicach oczu, czoła oraz szyi. Też z początku byłam w czerownych kropkach. Jak mnie mąż zobaczył to sie przeraził trochę Miałam zabieg tutaj również Fajny i spektakularny efekt. Ja tutaj tez miałam jeszcze inny zabieg jak blefaroplastyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka989 0 Napisano Listopad 9, 2020 Co do powyższej wypowiedzi, moja znajoma miała również zabieg blefaroplasytki, efekt super, a co najważniejsze poprawia widzenie. Co do kliniki, jeśli ktoś jest ciekawy gdzie był wykonany zabieg, dajcie znać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KasiaWas 0 Napisano Czerwiec 6, 2024 Miałam lifting szyi w SCM clinic w Krakowie u lek. Marty Lechowicz-Wilińskiej. W moim odczuciu nie taki diabeł straszny. Zabieg miałam w znieczuleniu ogólnym, w szpitalu spędziłam po zabiegu 1 dzień. Gojenie też poszło sprawnie, nie było żadnych komplikacji. Cieszę się, że zdecydowałam się na ten krok, efekt jest świetny, odmłodniała szyja i wreszcie pasuje do reszty ciała Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach