Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój kolega z Hiszpanii powiedział, że Polki to najpiękniejsze kobiety, ale..

Polecane posty

Gość gość

są łatwe.

Gość gość
Jak to mówią "agradable, pero putas".

Gość gość
To ładnie cie podsumował

Gość gość
Ten, kto miał do czynienia z Hiszpankami nie powinien mówić złego słowa na Polki :) Prawie każda zdradza bez wyrzutów sumienia, mieszkałam tam wiec widziałam i słyszałam duzo

Gość gość
Bo mieszkają wśród przystojnych Hiszpanów więc nic dziwnego, że zdradzają.

Gość gość
A które nie są łatwe? Taki jest dzisiejszy świat, zreszta nie widzę powodu dla którego kobiety musza być tak oceniane a facet może robić z kim i co chce.

Gość gość
21:29 idealnie podsumowane :)

Gość gość
Mieszkałam w Hiszpanii i miałam kilka niezręcznych sytuacji z Hiszpanami. Byli w szoku, że nie lecę na nich i jestem wierna swojemu chłopakowi. Po kilku podobnych rozmowach wyszło kto taką opinię nam zrobił. Wcześniej polki, które spotykali były najzwyklejszymi prostytutkami i już tak mieli zakodowane od lat, że nasze rodaczki pracują tylko w ten sposób. Mój partner i jego kolega zawsze się z tego śmiali, bo o tym stereotypie słyszeli od początku swojej pracy w tym kraju, a jedyne polki jakie spotkali to studentki z wymiany.

Gość gość
Gość 21.26 wśród przystojnych Hiszpanów? Chyba znasz ich tylko z telewizji :D Nie powiedziałabym, ze są bardziej przystojni od naszych facetów, wręcz,ze mniej wiec obalam Twoja tezę

Gość gość
Hiszpanki sa strasznie pyskate, dra mordę że łeb pęka pracowałam z nimi w Holandii i ja dziękuję takich klotliwych okropnych bab nie ma nigdzie

Gość gość
I ma racje. Co roku na Erazmusie darmowe ******ie :D

Gość gość
Bo to prawda

Gość gość
Hiszpanie przystojni? Gdzie? Dla mnie są tacy sami jak Turcy, Arabowie, Hindusi... Nic atrakcyjnego. Polacy, Rosjanie, Skandynawowie, Niemcy...to są przystojni męzczyzni!

Gość gość
Polki wcale nie sa piekne. Za to na pewno latwe

Gość gość
Łatwe, ale tylko dla obcokrajowców. Większość poleci nawet na "żula" jakby był z Hiszpanii a odrzuci zwykłego polskiego faceta na poziomie, jeśli nie wygląda jak amant.

Gość gość
Polki sa piękne bo od wielu Niemców się słyszy że Polki to piękne kobiety , Rosjanie też tak mówią tylko zakompleksione lysawe polaczki maja z tym problem

Gość gość
Bo Hiszpanie się znają xd trzeba im ufać :)

Gość gość
Hiszpanki sa dużo łatwiejsze i mało wierne niech pilnuje swoich a nie gada na innych

Gość gość
Hiszpanki na erasmusie w Polsce też sie pruja na wszystkie strony- ot taki urok nowości genetycznej, że dla nich zaliczenie bielszego od Hiszpana to też jakaś egzotyczna odmiana. wiem bo moi kumple ze studiów łażą po klubach studenckich i bez problemu zaliczają te panny

Gość gość
To nie kwestia narodowosci kazda kobieta taka jest. To kwestia tego, ze dzis pozwalamy kobietom robic co chca. Zobaczcie w islamie trzymaja krotko kobiety i nie ma takiego zepsucia u nich. Mezczyzna jest mezczyzna a kobieta kobieta. U nas nawet kobiety zacsynaja byc niezadowolone bo potem trudno im znalezc porzadnego mezczyzne ktory chcialby zwykla wywloke jako wspolczesne europejki, amerykanki szczegolnie.

Gość gość
To nie kwestia narodowosci kazda kobieta taka jest. och biedactwo, smutny potomek kobiet dotkniętych syndromem puszczalaska, bo przeciez masz matkę, babkę itd. Smutno tak żyć mysląc ze gdyby ich krótko za twarz nie trzymać to by sie rabały jak psy na ulicy z każdym

Gość gość
Rosjanki sie robią na potęgę ze wszystkimi a sa mniej zachodnie od Polek , no jak to jest ?

Gość gość
W każdym kraju sa puszczalskie bez wyjątku , nawet arabki uprawiają seks w o***t żeby udawać dziewice później

Gość gość
Gdy byłam u mojego partnera pod koniec jego sześcioletniego pobytu w Hiszpanii też miałam wiele niezręcznych sytuacji. Atrakcją było to, że jestem polką. Jedyne czym odbiegałam od hiszpanek to troszkę jaśniejsza karnacja, bo jestem ciemną szatynką o piwnych oczach, ale wyróżniała mnie budowa ciała. Większość hiszpanek ma szerokie biodra i duże d**y, co często wygląda śmiesznie u szczuplutkiej dziewczyny. Polki mają bardziej proporcjonalną budowę ciała. Dwóch kolegów mojego partnera przez ten okres kilku lat miało tyle hiszpanek i domonikanek zaliczonych, że nie potrafili tego policzyć, bo leciały jak muchy do g****a na blondynów. Z grupy 30 kolegów-hiszpanów, tylko dwóch było przystojnych, reszta miała buzie jakby mieli jakieś wady rozwojowe. Jeden z tych przystojnych chciał mnie "zaliczyć", ale kolega-polak, pod nieobecność mojego faceta w domu wytłumaczył kulturalnie, że nie ma na to szans, bo "nie jestem taka jak stereotypowe polki" i nie ma szans, żebym zdradziła swojego chłopaka. Dopiero jak pojechał do Niemiec znalazł swoją "egzotyczną" polkę.

Gość gość
Hiszpanki sie pruja na erasmusie? Chyba tylko ze swoimi. Przeciez one sa takie rozwydrzone, pyskate i glosne ze az uciazliwe. Poza tym pala jak smok, smierdza fajurami. Z tego wzgledu nie przepadam za Hiszpankami. Sa za glosne i za duzo gadaja.

Gość gość
Wloszki i hiszpanki sa bleeee jeśli już z południa to chorwatki

Gość gość
Polki nie sa łatwe , każdy wymyśla mity o łatwych polkach a jak przyjdzie co do czego to ciężka taka wskazać , normalnie kobiety legendy , każdy o takich słyszał ale jakoś ich nie widać

Gość gość
Tak Polki sa łatwe :D Polki chyba sa najbardziej swiatobliwe w całej Europie , ja w klasie na 15 dziewczyn miałam jedna puszczalska gdzie w Rosji , 1 na 15 nie sypią z kim popadnie , na Białorusi to już wogole sodoma i gomora, tam jest tak mało facetów i tak dużo kobiet ze bialorusinki sypiaja z kim popadnie , żeby złapać faceta , do 20 roku życia nie znajdziesz żadnej dziewicy na Białorusi , w Polsce za to panuje katolicyzm i to silny więc tutaj właśnie kobiety sa nieśmiałe i unikają kontaktu nawet wzrokowego , co jak co ale Polki łatwe nie sa , pyskate może tak , wredne może czasami ale nie łatwe