Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alfabet1234

Seks wytrysk na zewnątrz

Polecane posty

Gość Alfabet1234

Uprawialam seks z chlopakiem tydzien przed miesiaczka. Okres spoznia sie 3 dni przed tym wszystkim bylam delikatnie chora. Nie doszedl we mnie. Po wszystkim poszlam siku i sie obmyc. Moja mama ma juz okres a ja mialam czasami razem z nia. Mam nieregularny okres takze oczekuje pomocy.

Gość Cleo1976
Jeśli masz "nieregularny" okres, to skąd wiesz, że było to akurat "tydzień przed miesiączką"? Równie dobrze mogło być dwa tygodnie, albo trzy.Spóźnienia miesiączki w granicach do 7 dni nie są niczym dziwnym nawet u kobiet o regularnych cyklach.Miesiączka zawsze występuje 10-18 dni po owulacji, natomiast owulację może opóźnić wiele rzeczy: stres, duży wysiłek fizyczny, choroba, dieta.Kup sobie mikroskop owulacyjny ze śliny to będziesz wiedziała czy i kiedy nastąpiła owulacja.Dopóki jej nie było, nie będzie i okresu.14 dni po stosunku możesz wykonać domowy test ciążowy.

Gość gość
jak okres nie regularny i nadal nie masz miesiaczki , to stosunek nie odbyl sie przed okresem, i co tu ma do rzeczy ze zrobilas siku i sie podmylas po stosunku