Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Cellar

Jak zaprosić doktoranta na kawę?

Polecane posty

Cześć dziewczyny! Liczę na Wasze wsparcie i podpowiedź... :) Wraz z końcem semestru kończę zajęcia z pewnym doktorantem - już pewnie wiadomo o co chodzi ;) Są cechy, które mi się w nim strasznie podobają, ale jednak podchodzę do sprawy spokojnie i możliwie z dystansem. Oboje jesteśmy dorosłymi ludźmi, ja mam 24 lata (on jest 3 lata starszy) i nie zamierzam mu wyznawać miłości ani robić żadnych scen, a jedynie chciałabym go zaprosić na kawę i dać sobie szansę na lepsze poznanie na neutralnym, nie uniwersyteckim, gruncie. Mieliśmy ostatnio okazję trochę porozmawiać na tematy związane z naszym zawodem i to właśnie po tej rozmowie stwierdziłam, że chciałabym go lepiej poznać i że jest dla mnie interesujący jako mężczyzna. Dodam, że jego zajęcia należały do moich ulubionych, zawsze byłam aktywna i mam przyzwoite oceny - nie ma wstydu ani pretekstu do proszenia o korepetycje. :P Teraz pomaga mi w zaliczeniu egzaminu w przedterminie z powodu wyjazdu i chciałabym mu podziękować, dając mu dobrą kawę (wiem, że lubi i że taki prezent przyjmie). Myślałam, żeby przy okazji go zapytać czy może miałby kiedyś ochotę porozmawiać właśnie przy kawie... Ale zastanawiam się, czy może lepiej nie wysłać mu maila już z podróży, która jest daleka i poniekąd związana z naszą profesją. Dziewczyny, co myślicie? Jak to zrobić z twarzą? :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować