Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

JA I MOI KUMPLE FOTO

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
sama napisa艂a艣 偶e wygl膮da na pewnego siebie na tle pozosta艂ych frajer贸w; i to jest odpowied藕 KOBIETY KOCHAJ膭 BAD BOY脫W A PO ZA TYM KA呕DA KOBIETA LUBI BY膯 TROSZK臉 GWA艁CONA; na tych pozosta艂ch by艣 uwagi nie zwr贸ci艂a po wygl膮daj膮 jak pi/dy

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
to ja z 12:04 napisa艂am Ci kt贸rzy by mnie wpadli w oko ? wie膰 nie wrzucaj wszystkich do jednego wora bo Ci zaraz przypier/dole

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
KOBIETY KOCHAJ膭 PRZEMOC I GWA艁TY; a na takich spokojnych i ciapowatych szaraczk贸w jak ja na tym zdj臋ciu nawet nie patrz膮 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a kt贸ry ty jeste艣? i dlaczego nie zwracasz uwagi 偶e ja Ci napisa艂am kt贸rzy s膮 艂adni?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zdefiniuj mi okre艣lenie bad boy. Bo chyba od tego musimy zacz膮膰. Nie wiem czy jest bad boyem czy nie,nie ma wypisane na twarzy czy bije i kradnie. Jest przystojny i pewny siebie co nie znaczy ze jest bad boyem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja jestem drugi od lewej tempe dzifki !!! przecie偶 to wida膰 偶e ten w okularach to 艂obuz jest bo ma zawadiackie spojrzenie i dlatego was kr臋ci :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale ja Ci napisa艂am na poprzedniej stronie kt贸rzy mi si臋 podobaj膮 dlaczego mi nie opiszesz co o mnie my艣lisz? ja nie zwr贸ci艂am uwagi na tego w okularach bo mnie akurat tacy nie kr臋c膮 ? i co t臋pa dzido?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
o tobie nie wspomn臋 to podaba ci si臋 3 od lewej a on jest upo艣ledzony umys艂owo ; wiem 偶e nie widac po nim ale to kretyn :D heh ale se wybra艂a艣 :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
autor to pierwszy z lewej bo tylko tacy przesiaduj膮 na kafeterii :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja jestem 艂adniejszym; drugi od lewej, zreszt膮 nie raz tutaj wrzucaloem swe foty ale uwaga bo ma jeszcze brata na tym zdj臋ciu hheh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale ty popieprzony jeste艣..:o mo偶na mie膰 zawiadackie spojrzenie i to juz m贸wi o tobie ze lejesz baby? Poza tym sk膮d mamy wiedzie膰 ze takie ma przecie偶 ma okulary idioto.Skoro to ty to wstaw tu zdj臋cie swoje z NJjednym okiem otwarym drugim zamknietym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
po chu. skoro i tak nie wybara艂 mnie jako przystojniaka :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
baby to je.ane hipokrytki dlaczego nie wybra艂a艣 grubasa skoro liczy si臋 charakter !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to prawda kobiety to ohydne hipokrytki...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
liczy si臋 ale wygl膮d tez si臋 liczy. To musi wspolgrac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale debil:D ps we藕 przypakuj...opal si臋 zr贸b cos z w艂osami. Mo偶e by膰 lepiej. Teraz wygladasz jak strach na wr贸ble. Taka chudzinka...jak ty masz kobiet臋 obroni膰 z takimi raczkami jak galazki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ty nie jeste艣 przeci臋tny. Ty jeste艣 po prostu brzydki. Przepraszam ze to pisze. Mo偶e to da ci do my艣lenia i zrobisz cos z toba bo Klata ci si臋 zaraz zapadnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale przecie偶 dzisiejsze kobiety nie potzrebuj膮 obrony bo chodz膮 na kurs karate :p a zreszt膮 kobiet kilka milon贸 wi臋c jak jedn膮 mi zga艂c膮 to inna se znajd臋 niezha艅bion膮 :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
偶arcie jest drogie dlatego taki chudy jestem 偶eby ma艂o 偶re膰 i kasy wydawa膰 :p a ten w okularach ma niby lepsz膮 klate taa...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jeste艣 p*****m :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Porwity Hooligans. :O

Udost臋pnij ten post