Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JA I MOI KUMPLE FOTO

Polecane posty

Gość gość
sama napisałaś że wygląda na pewnego siebie na tle pozostałych frajerów; i to jest odpowiedź KOBIETY KOCHAJĄ BAD BOYÓW A PO ZA TYM KAŻDA KOBIETA LUBI BYĆ TROSZKĘ GWAŁCONA; na tych pozostałch byś uwagi nie zwróciła po wyglądają jak pi/dy

Gość gość
to ja z 12:04 napisałam Ci którzy by mnie wpadli w oko ? wieć nie wrzucaj wszystkich do jednego wora bo Ci zaraz przypier/dole

Gość gość
KOBIETY KOCHAJĄ PRZEMOC I GWAŁTY; a na takich spokojnych i ciapowatych szaraczków jak ja na tym zdjęciu nawet nie patrzą :(

Gość gość
a który ty jesteś? i dlaczego nie zwracasz uwagi że ja Ci napisałam którzy są ładni?

Gość gość
zdefiniuj mi określenie bad boy. Bo chyba od tego musimy zacząć. Nie wiem czy jest bad boyem czy nie,nie ma wypisane na twarzy czy bije i kradnie. Jest przystojny i pewny siebie co nie znaczy ze jest bad boyem.

Gość gość
ja jestem drugi od lewej tempe dzifki !!! przecież to widać że ten w okularach to łobuz jest bo ma zawadiackie spojrzenie i dlatego was kręci :p

Gość gość
ale ja Ci napisałam na poprzedniej stronie którzy mi się podobają dlaczego mi nie opiszesz co o mnie myślisz? ja nie zwróciłam uwagi na tego w okularach bo mnie akurat tacy nie kręcą ? i co tępa dzido?

Gość gość
o tobie nie wspomnę to podaba ci się 3 od lewej a on jest upośledzony umysłowo ; wiem że nie widac po nim ale to kretyn :D heh ale se wybrałaś :p

Gość gość
autor to pierwszy z lewej bo tylko tacy przesiadują na kafeterii :)

Gość gość
ja jestem ładniejszym; drugi od lewej, zresztą nie raz tutaj wrzucaloem swe foty ale uwaga bo ma jeszcze brata na tym zdjęciu hheh

Gość gość
ale ty popieprzony jesteś..:o można mieć zawiadackie spojrzenie i to juz mówi o tobie ze lejesz baby? Poza tym skąd mamy wiedzieć ze takie ma przecież ma okulary idioto.Skoro to ty to wstaw tu zdjęcie swoje z NJjednym okiem otwarym drugim zamknietym

Gość gość
po chu. skoro i tak nie wybarał mnie jako przystojniaka :p

Gość gość
baby to je.ane hipokrytki dlaczego nie wybrałaś grubasa skoro liczy się charakter !!!

Gość gość
to prawda kobiety to ohydne hipokrytki...

Gość gość
liczy się ale wygląd tez się liczy. To musi wspolgrac.

Gość gość
ale debil:D ps weź przypakuj...opal się zrób cos z włosami. Może być lepiej. Teraz wygladasz jak strach na wróble. Taka chudzinka...jak ty masz kobietę obronić z takimi raczkami jak galazki

Gość gość
ty nie jesteś przeciętny. Ty jesteś po prostu brzydki. Przepraszam ze to pisze. Może to da ci do myślenia i zrobisz cos z toba bo Klata ci się zaraz zapadnie

Gość gość
ale przecież dzisiejsze kobiety nie potzrebują obrony bo chodzą na kurs karate :p a zresztą kobiet kilka milonó więc jak jedną mi zgałcą to inna se znajdę niezhańbioną :o

Gość gość
żarcie jest drogie dlatego taki chudy jestem żeby mało żreć i kasy wydawać :p a ten w okularach ma niby lepszą klate taa...

Gość gość
jesteś p*****m :p

Gość gość
Porwity Hooligans. :O