Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niiedługo rezygnuje z kablówki, nie chcę płacić abonamentu pisowi na tvp a fuj

Polecane posty

Gość gość

zmieniam umowe z operaotrem i zakładam sobie internet światłowodowy 1 gigabit/s (realna prędkosc jak mi powiedzieli to od 500 do 700 mb/s w zaleznosci od obciązenia) telewizje sobie bede ogladała przez neta, juz wole płacic abonament za IPLE niz placic abonament rtv tym ścierwom pedofilskim na ich propagande :D muzułmańskie telenowele i ta danuta holecka, pupilka prezesa, obrzydliwe babsko

Gość gość
dobrze robisz, ja nie mam telewizora w domu od 2012 roku i dobrze mi z tym, tylko idioci opłacają abonament

Gość gość
Ale idioci, w jaskiniach jeszcze zamieszkajcie i będzie wam super!

Gość gość
Tak narzekacie na tem PiS a ja płace abonament i wiem dokladnie jak jest, to za Po byly co rok podwyżki abonentu, a jak wszedł PiS to nie bylo podwyżki ,ale zawsze tak jest że najwięcej do gadania mają ci co nie płacą, złodzieje.

Gość gość
ale po co płacić jak ktoś nie ogląda TVP ? nie rozumiem

Gość gość
A co oglądacie, TVN? Abonament trzeba płacić, tak jak to jest w innych krajach . Równiez podatki i inne daniny.

Gość gość
państwo za bardzo wpieprza się do gospodarki, telewizja w obecnych czasach powinna działać wyłącznie na wolnym rynku bez przymuszania kogokolwiek do jej utrzymywania.

Gość gość
"zmieniam umowe z operaotrem i zakładam sobie internet światłowodowy 1 gigabit/s (realna prędkosc jak mi powiedzieli to od 500 do 700 mb/s w zaleznosci od obciązenia) telewizje sobie bede ogladała przez neta, juz wole płacic abonament za IPLE niz placic abonament rtv tym ścierwom pedofilskim na ich propagande smiech.gif muzułmańskie telenowele i ta danuta holecka, pupilka prezesa, obrzydliwe babsko " x dobry ruch zrobił pis. jak teraz swołocz w ramach "protestu przeciw abonamentowi" zrezygnuje z kablówek to im tvn przestanie wodę z mózgu robić :D

Gość gość
Kablówka nie jest zła, każdy moim zdaniem wybiera co mu bardziej pasuje, ja sam mam pakiet od https://www.inea.pl i jestem zadowolony a to jest najważniejsze. Telewizja jest po to żeby czasami pooglądać i sie zrelaksować a nie denerwować

Gość gość
Polecam skorzystanie z usług platformy www.jambox.pl. Dają dostęp do szerokiej gamy programów, stały dostęp online i oprócz tego możliwość korzystania i oglądania na wielu urządzeniach multimedialnych. Cenowo przedstawiają się super korzystnie. Przeszłam do nich i nie żałuję.