Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy macie w otoczeniu kobiety, które podejrzewacie o koorestfo lub sponsoring

Polecane posty

Gość gość

Typowe dziunie ze wsi ze słabym wykształceniem i praca , ktore wyjechały do dużego miasta i teraz sie wożą nie wiadomo jak ? Kolezanki sprzątaczki itp., osoby z kiepska posada , z której kiedyś im starczało na opłacenie mieszkania itp. a teraz ciagle maja botoxy, operacje itp.? :D

Gość gość
ich du/pa i ich sprawa zazdrościsz ?

Gość gość
Nie.

Gość gość
21:48 O, juz sie jedna prostytuta odezwała :P

Gość gość
Pamietajcie prostytutki sa opetane nawet te ktore sie kryja i nikt nie wie czym sie zajmuja znajomi rodzina jada zagranice i tam dokonuja rytualny nierzad za pieniadze nie chca tego a robia chca z tym zerwac a robia a pozniej nadchodzi czas rozliczenia za grzechy i zaczyna sie jazda choroby.brak dzieci.milosci.klotnie. zycie sie wali .poczytajcie sobie o 50 letnich bylych prostytutkach

Gość gość
nie są!

Gość gość
Uważaj,żeby cię ta zazdrość nie zjadła.

Gość gość
Jezzzuuu. Były są i będą. To najstarszy zawód świata. W ogóle nie rozumiem co ci do tego. Nie ładnie komuś w portfel i do łóżka zaglądać. Przyjdzie taki czas ze każda będzie żałować tego co robi. Prostytutki nie mają szansy na prawdziwą miłość i szczęśliwe życie. Zawsze będą naznaczone szkarlatna litera. Od takiej przeszłości się nie ucieknie.

Gość gość
Tak to każdemu w porfel i do łóżka zaglądacie :D i nie ma , że nieładnie, nie krępujecie się

Gość gość
Mam. Wynajmuje takiej mieszkanie (obok mojego). Bardzo wykształcona z dobrą praca i przyjeżdża do niej tato .......z winem i czekoladkami

Gość gość
Mam koleżankę która była prostytutką. I nie, nie jest to żadna patologia.Normalna, fajna dziewczyna po studiach.

Gość gość
dużo jest takich kobiet niejedna zajmuje sie tym od czasu do czasu , np. kilka znajomych sprzątaczek / kelnerek , ktore zawsze chodziły w starych szmatach a teraz jakaś szmatka z sieciówki, wiecej pudru na twarzy, twarz po botoxie i operacjach, w życiu by na to nie odłożyły z ich kiepskiej wyplatki napiwków to nie dostają dużych w normalnych knajpach, tyle, zeby np. dla dziecka cos kupić

Gość gość
Moja znajoma ze studiów. Miała opinię lekko tępawej, głupiej, ale ciuchy ma takie, że.... sądzę, że tępa nie jest skoro ją stać a mnie nie.

Gość gość
Przecież 80% kobiet jest na utrzymaniu jak nie chłopak to mąż czy narzeczony jedne mają typowych sponsorów i czysty układ spotkania od czasu do czasu i parę tyś w zamian niektóre nawet po kilku i sobię tak żyją w tym tygodniu na weekend nad może z prezesem drugi tydzień do Tunezji z panem doktorem ma tylko ładnie wyglądać a w łużku być uległą suczką

Gość gość
Tak

Gość gość
Czy macie w otoczeniu kobiety, które podejrzewacie o koorestfo lub sponsoring xxx Wy jesteście jednym wielkim k*******m,tylko kłapiecie tymi zaszczanymi mordami co ta robi,skąd ma kasę itd.Nie macie swojego życia to innych będziecie paszkliwy umoralniać ha ha :D Co to jest za pytanie,nie mam i mam wyj****e na plotki bo wiem że nic szczególnego nie robię :) Autorze zacznij życie!

Gość gość
Sprawdź sobie w słowniku definicje słowa "paszkwil", zeby sobie w towarzystwie obciachu nie narobić.

Gość gość
dokładnie, takie to policzkowe interesować się czyjąś du/pą skąd kto bierze kasę. Zazdrość przez was przemawia bo same byście pewnie chciały zarabiać ci/pą żeby było was stać na wszystko inaczej się tego wytłumaczyć nie da ze tak was boli cudza du/pa

Gość gość
Czy tylko mnie się tak wydaje, ale zauważyliście, iż takimi skrytymi prostytutkami okazują się być dziewczyny, które na chłopski rozum mającelu robić tego? Mój przykład z najbliższego otoczenia - trzy znajome dziewczyny ze klasy w szkole, wszystkie z dosyć ustatkowanych rodzin, dobrze uczące się, na co dzień schludnie ubrane, a potajemnie dorabiają na kamerkach i tym podobnych. Jedna ma snapchata, na którego ciągle wrzuca nagie zdjęcia w te "my story" (zdjęcia tam wrzucone można bez limitu oglądać ponownie przez 24 godziny) oraz od tak wysyła każdemu.

Gość gość
To że do prostytucji się kobiety przymusza albo że to kobiety z marginesu to mit. Uwierzcie mi nie w jednym burdelu byłem.

Gość gość
15:03 Moja znajoma zarabia c****. Nie stać ja na wszystko.

Gość gość
*jej

Gość gość
Mam. Na studiach. Są to normalne dziewczyny,ale można się domyślić czym się zajmują po stylu życia, super wakacje, torebki LV i MK itp.

Gość gość
Nie są z bogatych rodzin, chłopaków też nie mają.

Gość gość
znam taką cichociemną z pracy sztuczne rzęsy, solara, blond, tipsy wyglądała jak tania spod latarni podobno puszczała się za awans z kolesiem, który miał żonę i małe dzieci, ten sam k*******n a mi dosrywała gdy zgłosiłam molestowanie przez szefa

Gość gość
Łatwo mozna poznać po wyglądzie.

Gość gość
10:26 Właśnie najlepsze k****y są dyskretne

Gość gość
Mamy ale gowno nas to obchodzi