Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1990

Czy to może być zatrucie ?

Polecane posty

Gość gość1990

Nie wiem od czego zacząć może od tego że tydzień temu zdechł mi pies, którego miałam 10 lat był zdrowy, zachowywał się normalnie jak zawsze, wieczorem wydawał się trochę smutny A rano znaleźliśmy go sztywnego pod stołem nie chorował na nic więc to było bardzo dziwne. Wieczorem tego samego dnia okazało się że nasz drugi pies nie może chodzić ma dziwne drgania więc zadzwoniliśmy do weterynarza który kazał natychmiast podać węgiel więc tak zrobiliśmy jednak to mu nie pomogło, piesek od tygodnia leży na boku oczywiście przewracamy go co jakiś czas, łapki sztywne nie może nimi ruszać, podnosi tylko delikatnie głowę, ma lekkie drgawki, duże czerwone oczy... byliśmy z nim u weterynarza dostał kroplowke witaminy itd miał pobieraną krew niestety wyniki nie pokazały zupełnie nic.. czekamy jeszcze na wyniki z sekcji pierwszego pieska ale czytałam ze trutke jest ciężko wykryć. Podejrzewamy że psy zostały zatrute. Czy ma ktoś wiedzę na ten temat? Był w podobnej sytuacji i może jakoś pomóc? bardzo bym prosiła o jakie jakiekolwiek informacje.

Gość gość
O jezu wspolczuje :-( Biedaczki, zycze zdrowka dla psinki. To moze byc trutka, bo innego wyjscia nie ma jesli ten drugi tez jest chory. Gdyby chorowaly to byc widziala juz wczesniej jakies symptomy, zmeczenie, brak apetytu itd....