Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia__

Zostawił mnie dla innej czy mogę go odzyskać?

Polecane posty

Gość Klaudia__

Właściwie nie wiem czy chce go odzyskać ponieważ tak bardzo mnie zranił. Byłam z nim pół roku..przez 4 miesiące było pięknie..cudownie. ...tak bardzo widziałam że mnie kocha. Opowiadał mi że chciałby mieć mnie na zawsze że nie wie co by beze mnie zrobił. Byliśmy bardzo zakochani a przynajmniej tak mi się wydawało. Niestety zrobiłam bardzo głupią rzecz bo widywaliśmy się prawie codziennie. Bardzo często u niego nocowałam co mogło sprawić że tak bardzo się do mnie przyzwyczaił że może przestał zauważać to uczucie które nas łączyło. 2 lata temu mój eks miał przyjaciołke której wyznał miłość niestety ona nie chciała z nim być i powiedziała że chce tylko przyjaźni. Wtedy nie rozmawiali ze sobą przez właśnie około 2 lat. Gdy ta dziewczyna dowiedziała się ze on ma dziewczynę czyli mnie nagle zaczęła do niego pisać...zaczęli się spotykać, jej siostra pisała do mojego chłopaka że Asia(bo tak się nazywa) żałuję wtedy tej decyzji. Ja tak bardzo się bałam że go stracę. Nie podobało mi się to ze on z nią się spotykał. Ale on mnie zapewniał że to tylko przyjaciółka i nie chce niczego innego. Później przyznał mi się że faktycznie wie że Asia go kocha ale żebym się nie przejmowała bo on chce tylko mnie. Ja kazałam mu wybierać..pomiędzy mną a Asią. On powiedział że on tak nie może bo ona jest dla niego bardzo ważna :/ Kazał mi sobie zaufać ja to zrobiłam bo go tak bardzo kochałam.... w 6 miesiącu naszego związku powiedział mi że miałam rację. Ze on ma coś do Asi. Ze chyba uczucia wracają.. ja wybuchłam płaczem...on też...mówił że jestem dla niego bardzo wazna i nie chce mnie stracić i żebyśmy zostali tylko przyjaciółmi.. ale też nie był pewny tego co mówił. Powtarzał "a co jeśli właśnie tracę miłość swojego życia" ja się uspokoiłam i mówiłam że chce dla niego jak najlepiej. On zaczął jeszcze bardziej płakać. Wyszłam na autobus. On za mną pobiegł i mnie zaczął przepraszać mówił że kocha tylko mnie...i tylko ze mną będzie szczęśliwy... ja nic nie odpowiedziałam. Ale później zrobiłam głupia rzecz. Bo spotkaliśmy się po przyjacielsku następnego dnia. Stwierdziłam że jesteśmy tylko przyjaciółmi i mi to odpowiada...niestety zrobiliśmy to ze sobą...czego teraz bardzo żałuję...ale najgorszą decyzją było spotkanie się z Asią i to że powiedziałam jej co on do niej ma . Ona też mnie zapewniała że nie chce niszczyć związku...ze on jest dla niej ważny ale jest dla niej jak brat. Spotkaliśmy się później we trójkę. W sensie my do niego poszliśmy.. pogadać. Tak wiem że to bardzo głupie....on tylko był jeszcze bardziej wkurzony. Po tym zdarzeniu ...właściwie nasz kontakt się dużo pogorszył. Był suchy ....nie miły co też powodem były moje głupie wiadomości ze go kocham że chce by wrócił...potem ze go nienawidzę że jest zwykłym Dupkiem. Prosiłam go żeby mnie nie zostawial on ...pisał że się postara... . Chciałam żeby się ze mną spotkał bo go tak bardzo potrzebuje. On napoczatku chciał ale rozmawiał ze mną jak był z Asią . Później napisał że nie da rady . Następnego dnia zobaczyłam jego zdjęcie z Asią jak się przytulaja tak bardzo widziałam że on ją kocha a ona go. Tylko że on też dla mnie był i jest bardzo ważny i widziałam że też było w drugą stronę. Ale Asia..Asia była chyba zawsze w jego sercu. Nie mogę o nim zapomnieć. Minął miesiąc od naszego zerwania. Tak bardzo go kocham ....i nie wiem co robić...

Gość gość
Mam tylko jedno pytanie: po co ci taki frajer? Masz tak niska samoocene ze do szczescia ci potrzebny taki d**ek? Szanuj sie dziewczyno. P. S jezeli do zycia tak sie jets chlop potrzebny to wiedz ze faceci nie lubia taki ofiar losow uzalajacych sie nad soba

Gość gość
Pewnie, że przejdzie :)

"Spotkaliśmy się później we trójkę. W sensie my do niego poszliśmy.. pogadać. Tak wiem że to bardzo głupie" x Wcale nie takie głupie, za to wymagało sporych jaj:) Nie zawracaj sobie głowy niedojrzałym pajacem.

Gość gość
Niedojrzały palant który najchętniej ciagnalby dwie sroki za ogon, zwodził i Ciebie i ja. On Cie nie kochał! Gdyby kochał to by nie zostawił Cie, nie polecialby za laska która wcssniejgo odrzuciła...widać to do niej miał zawsze uczucia a Toba był chyba zauroczony. Przetwasz to, bol minie. Wychodz do ludzi, zabaw się z koleżankami w klubie, poznawaj nowych facetów. Otwórz się na ludzi i nie pokazuj mu ze Cierpisz. Niech nie myslu ze jesli kiedys Asia kopnie go w d...e to Ty czekasz na niego z otwartymi ramionami. Nie przyjmuj go spowrotem nigdy bo znowu moze Ci wywinac taki numer. Zamknij ten rodzial w zyciu. Jeszcze Znajdziesz faceta który będzie chciał tylko Ciebie :)