Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę sobie wyobrazić że drugie dziecko pokocham tak mocno jak pierwsze.

Polecane posty

Gość gość

Czy to normalne? Jak córka była w brzuchu to też nie wiedziałam jak będzie(jak wygląda miłość do dziecka). Jak się urodziła kochałam ją od pierwszego spojrzenia ale teraz ma 3,5 roku i kocham jeszcze mocniej,jest najcudowniejszym najwspanialszym dzieckiem jakie mogłam sobie wymarzyć. Nie jestem sobie w stanie wyobrazić jak podzielić uczucia na dwoje( wkrótce zaczniemy się starać o rodzeństwo dla niej) czy to normalne? Jak zobaczę po porodzie drugie to też będzie tak samo wspaniałe i kochane?? Prosze tylko bez obrażania. Poprostu nie mogę sobie teraz tego wyobrazić. Jak to było u was drobie mamy z drugim dzieckiem?

Gość gość
Będzie tak samo. Spojrzysz na maleństwo i od razu je pokochasz. Urodziłam 2 tygodnie temu drugie dziecko i jest fajnie.

Gość pożyczka jak chcesz
pomagam w udzielaniu pożyczek pozabankowych, jeśli potrzebujesz na wyprawkę lub inne rzeczy http://e-m2m.pl/592be884a479c pierwsza pożyczka jest bez prowizji

Gość gość
Ale, ale, drugie dziecko nie ma sluzyc za rodzenstwo. To niepowtarzalny byt czlowieczy jak i pierwsze dziecko. Twoje zmartwienia sa uzasadnione. I ja, i moja przyjaciolka-obie z mlodszym rodzenstwem swiadomie zrezygnowalysmy z drugiego dziecka. Badz tego swiadoma i madrzejsza.

Gość gość
Rozumiem Twoje obawy, jak ma się grzeczne, bezproblemowe dziecko to jest ten strach, ze drugie będzie tym gorszym bo lepsze go sobie nie wyobrażamy. Myślę o drugim.

Gość gość
Niechcący nie ten dział sorry.