Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie reklamować

Polecane posty

Gość gość

Cześć ! Właśnie wyremontowałem i przygotowałem całe piętro w domu i pomyślałem że mogł bym to wynajmować dla turystów ? znacie jakieś portale gdzie moge umieścić taką ofertę

Gość gość
Moim odkryciem jest serwis z ogłoszeniami noclegowymi www.meteor-turystyka.pl . Dobrze prowadzona strona, z ładną, nowoczesną szatą, z wygodnymi kategoriami ośrodków i turystycznych regionów, także jak ktoś szuka noclegu to szybko może trafić na oferty które rzeczywiście trafiają w jego potrzeby. Dołączyłem tutaj opis swojego pensjonatu już dość dawno i sporo osób które do mnie trafiają znalazły mnie właśnie na tej stronie.

Gość gość
Ja korzystam z przeróżnych serwisów ale najbardziej lubię booking , tam znalazłam fajny hotel , gdzie nocowałam podczas wyjazdu służbowego. https://www.booking.com/hotel/pl/diament-zajazd-u-przemka.pl.html?label=gen173nr-1DCAEoggJCAlhYSDNiBW5vcmVmaLYBiAEBmAEeuAEGyAEM2AED6AEBqAID;sid=8d2691a8d885fb3de27b23f78c309668;checkin=2017-01-22;checkout=2017-01-23;ucfs=1;soh=1;highlighted_blocks=;all_sr_blocks=;room1=A,A;soldout=0,0;hpos=1;dest_type=city;dest_id=-539594;srfid=5acc8a04ebcb79066f5b92daa8a9aab53dfabaf3X1;highlight_room=