Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jednak unikanie słońca na prawdę pomaga na skórę

Polecane posty

Gość gość

Od jakichś 2, 3 lat opalam się bardzo rzadko i serio wygladam od razu mlodzie, stosuje lekkie samoopalacze w kremie.. Jednak slonce to zabojstwo dla skory, wystarczy popatrzec na wszystkie Japonki

Gość gość
Japonki się przecież nie opalają

Gość gość
No to właśnie o to mi chodzi, nie opalają się i wyglądają młodziej

Gość gość
Ja tez to zauważyłam, kiedys się mocno opalałam ,a teraz stwierdziłam, że dość tego i może raz na ruski rok, na wakacjach jak gdzieś pojadę się będę opalać, a tak to nie. Nie będę unikać obsesyjnie słońca, ale i nie będę wylegiwać się na plaży i spalać skóry. Nawet jak kiedys chodzilam do solarium to zauwazylam, ze juz po jednym opalaniu skora byla przesuszona i sie latwiej marszczyla

Gość prawi 114
trzeba znać umiar .. Nie mozna ani przesadzać ani unikać slonca zbyt opalona skóra wygląda zle , jest wysuszona mozesz sie opalac na plazy nie dluzej niz 2 godziny jak ktos caly dzien siedzi na plazy to konieczne są kremy z filtrami

Ja raczej nie wystawiam sie na slonce, a jak juz to robie to smaruje sie filtrem, 30 lub 50. Opalenizne wole sztuczna, ale z naturalnym efektem. Taka bez problemu, bez smug i plam osiagam dzieki piance magic brozne z bielendy. super sie ja rozprowadza, ale zalecam przed tym dokladny peeling :P

Gość gość
tez mam ta piankę i bardzo sobie chwalę, zero zmug