Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Reklamujący_123

Reklamacja CCC odmowa kilkukrotna

Polecane posty

Gość Reklamujący_123

Witam, zakupiłem obuwie w CCC za 120 zł, nosiłem dwa dni i skutkiem tego było leczenie pięty 3 tygodnie gdyż rozkrwawiły mi do żywca piętę. Zareklamowałem i? Reklamacja bezzasadna, odwołanie i? Ostateczna decyzja CCC, a na odmowę odebrania butów i kilkukrotne twierdzenie "Proszę mi oddać pieniądze bo mnie okradliście" wezwanie ochrony. Spoko, obyło się bez szarpania, przyszedł, pogadał, buty wziąłem i tu teraz zadaje pytanie: Czy zanim pójdę do rzecznika ochrony konsumenta mam ponownie nosić je przez 2 dni, rozkrwawić piętę, pójść do lekarza na obdukcje stóp i z opinią lekarską do rzecznika ochrony konsumenta (nie cieszy mnie ta opcja bo nie lubi krwawić i odczuwać bólu...)? Czekam na jakieś odpowiedzi, a pytanie i ten temat jest na serio założone, więc proszę o podejście też na serio.

Gość Rzeczoznawca_obuwia_odzieży
Nie zgadzasz się z odrzuceniem reklamacji? Zadajesz pytanie: co możesz dalej z tym zrobić? Jeśli nie minęło 12 miesięcy od dnia stwierdzenia wady – jeszcze nie jest za późno. Poszukaj rzeczoznawcę obuwia/odzieży, który bezpłatnie wstępnie oceni co Ci się należy. Nazywam się Katarzyna Wegner - jestem biegłym rzeczoznawcą ds. obuwia i odzieży. Zajmuję się kompleksową obsługą reklamacji klientowskich. Piszę opinie i wezwania do zwrotu kosztów za opinię oraz odwołania