Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawdziwa miłosc nie istnieje

Polecane posty

Gość gość
I dlatego sie gnido włamujesz na czyjes konto ? TA chuj Cie to obchodzi

Gość gość
poczytaj watek wyżej pisałam tam sporo ,ziejesz jadem ale to nic nie da

Gość gość
do kogo to o tym koncie

Gość gość
Do nikogo

Gość gość
ja znam wszelkiej masci samczydla ,prawie każdy zdradzać chciał swoja babe ,ale ja nie gustuje w tym tłumie prymitywów ,to wy z nimi będziecie żeby się rozmnozyc i mieć bezpieczeństwo nie ja

Gość gość
wczoraj Jestem żywym przykładem głębokiego uczucia i w związku już 44 lata,dzwonimy z pracy do siebie kilka razy,tęsknimy nawet wtedy kiedy jesteśmy osobno przez kilka godzin i wcale nie jest podkładem bliskośc cielesna,po prostu dbamy o siebie nawzajem byśmy mogli być na tej ziemi jak najdłużej ze sobą. Pamiętaj,że uczucie trzeba umieć pielęgnować,nic samo nie przychodzi,trzeba umieć tolerować wady partnera,kłotnie niczego nie wnoszą,tylko narasta nienawiśc. Moje chłopaki już dorosłe mają swoje życie i również podzielili nasz los,są szczęsliwi w swoich związkach,mają mądre partnerki a oni mają dobre wzory,szanują je.

Gość gość
Gosc 07:49 kogo tyo obchodzi ?

Gość gość
No nie kogoś kto się nie zna na zegarku i pisze do nieistniejących posty ;)

Gość gość
Daruj sobie nikogo to nie obchodzi...faceci sami udowadniaja swoimi postami że mam racje

Gość gość
Jakaś tam zapewne masz, ale nie szczególnie w nią wierzysz skoro faceci musza ci ja udowadniać postami:p

Gość gość
Faceci leca głownie na wyglad nie ma co sie oszukiwac nawet brzydal chce ładnej i wymysla rozne historie żeby taka brzydula dała mu spokoj a wczesniej potrafia smiemniac jak to lubia grube brzydkie hipokryci i tyle

Gość gość
8:27 I co mam ci napisać wyświechtane frazesy, ze zawsze można się odchudzić bo to nie kalectwo typu brak oka, ze pojęcie piękna jest względne ? To wszystko powyżej to prawda i prawda jest tez, ze piękno zew w dużej mierze opiera się na tym wew. Pewna siebie, zadbana, pelna życia kobieta przyciąga do siebie mężczyzn nie tylko uroda, ale i tym co sobą prezentuje.

Gość gość
7:45 u mnie jest bardzo podobnie, pozdrawiam :)

Gość gość
Najezdacie na osoby które nie wietrzą w miłosc,a faceci sami daja ku temu ogromne powody wystarczy poczytac troche po forach co pisza kiedy sa z brzydkimi dziewczynami wrecz zaluja że nie moga byc z pieknymi tak zawsze jest.

Gość gość
A gdzie ci kto najeżdża :p i wyjdź z forum do ludzi :) Ten forumowy wzorzec faceta i jego poglądów jest mocno przereklamowany i chwała wszystkim za to inaczej załamka :p Miłość istnieje i jest cudowna bo ma różne odcienie i etapy i bez niej świat byłby nijaki :)

8:41 Fora internetowe to dla Ciebie rzeczywistość? Współczuję. Chociażby przyszłych rozczarowań, bo norma penisa na kafe to 30 cm.

Gość gość
8:53 Nie jestem pewna czy powinno się na to patrzeć przez pryzmat rozczarowania czy jednak miłej "uffff" niespodzianki ;)

Gość gość
dziś i suuper,tak trzymajmy:).Niektórzy nigdy tego nie pojmą bo, myślą że związek to piaskownica.Nie podoba mi się coś tam to zabieram zabawki i idę do innej. Też pozdrawiam.

Gość gość
pozdrawiam wszystkie osoby które spotkały prawdziwą miłość i którym chciało się zaprotestować że ona nie istnieje ,tak mało was nie jest nawet tu :-) chociaż myślę że niedowiarkom to nie pomoże ,za bardzo są sklejeni ze swoją negacją i niewiarą,więc nawet jakby miał przyjść to nie ma jak

Gość gość
15.45 dzięki za pozdro:), gdyż należę do tych kochanych i kochających. Trwałe, niezmiennie, wiernie, od 30 lat. Miłość , poza sferą emocjonalną, wymaga codziennej troski o związek, o więź, mądrości, kompromisu.. Miłość to dawanie. Jeśli obie strony dają, jest super. Miłość to akceptacja, to pokora , wobec siebie, partnera, życia. To zaufanie, to swoiste obnażenie się przed kochaną osobą, i ryzyko z tym związane. Współczuję autorowi, ale wierzę, że nie podda się marazmowi, i z czasem otworzy na miłość.

Gość gość
Jeśli masz się tak stresować, to lepiej znajdź zajęcie, które pozwoli Ci chociaż na chwilę zająć się czymś tak, żeby nie myśleć o tej sytuacji. Ja np. robię na drutach. Jeśli chciałabyś zacząć, to polecam http://welnabawelna.pl/akcesoria-dziewiarskie - świetny sklep z artykułami :)