Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyzsza Szkoła Mazowiecka

Polecane posty

Gość gość

hej. jestem tegoroczną maturzystką. Już prawie wszystko za mną :) Teraz jestem na etapie wyboru uczelni.Chciałabym studiować pielęgniarstwo lub fizjoterapię. Ze względu na renomę i wiele fajnych walorów mój wybór padł to Wyższa Szkoła Mazowiecka. Czy ktoś z Was tam studiuje? Jest tu ktoś na forum kto się tam wybiera?

Gość gość
Jesteś?

Gość Artur_WSM
Nie polecam wyższej szkoły mazowieckiej. Mówię to z pełną świadomością. Ja osobiście żałuje, ze tam jestem i zamierzam jak najszybciej zwijać się stamtąd. Po pierwsze szkoła mieści się w śmierdzącym blaszanym kontenerze z przeciekającym dachem, po drugie szkoła ma długi i nie płaci wykładowcą wynagrodzenia, boje się że lada dzień przestanie istnieć i będę mieć masę kasy w plecy. A poza tym część wykładowców ( nie będę podawać nazwisk) są niekompetentni i zastanawiam sie za co ja naprawdę place tyle kasy. Jeśli maturzyści bądź technicy pragną studiować fizjoterapię/pielęgniarstwo odradzam wybierania się do WSM. Jest garstka wykładowców na których zajęciach można wynieść istotne wiadomości. Wielu prowadzi zajęcia pod swoją specjalizacje, która przebiega obok tematu! Spóźnienia niektórych wykładowców przekraczają 1,5 godziny. Resztę wykładu prowadzą na temat bezczelnego zachowania studentów, którzy nie czekali na ten wykład (oczywiście nie ma żadnej informacji o spóźnieniu wykładowcy) Na następnym wykładzie oczywiście wejściówka ;) Pani w dziekanacie nie potrafi wykonywać swojej pracy rzetelnie ani na czas! Wiele osób, które chcą otrzymać jakieś pisma ze szkoły muszą czekać na nie po kilka miesięcy. Często są z błędami! Ich błędy doprowadzają do sporych problemów, które ich już więcej nie dotyczą i trzeba samemu je rozwiązywać. Nawet jeśli jest się miłym nie można się dogadać i załatwić sprawy bez usłyszenia pretensjonalnego tonu i niegrzecznych docinek w stronę studentów.

Gość aabuenaa
a ja mam same pozytywne skojarzenia z tą uczelnią :) Fizjoterapię skończyłam 2 lata temu, pracę znalazłam w zasadzie od razu. AAA i zapomniałam dodac najważniejsze to już nie WSM ale Mazowiecka Uczelnia Medyczna :)