Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GingerWoman

Mama wiecznie mi rozkazuje

Polecane posty

Gość GingerWoman

Hej, Mam problem z mamą, bo cały czas mi rozkazuje a jak się sprzeciwiam to się obraża i potrafi się nie odzywać kilka dni czy tygodni. Dzisiejsza sytuacja była taka, że od tygodnia byłam umówiona że z chłopakiem zaprosilismy znajomych na piątek, a dzisiaj mama powiedziała, że "zostaje w domu" żeby być z babcią, bo ich nie będzie (babcia nie jest chora, czy potrzebującą pomocy, po prostu do towarzystwa). Zaczęłam się wykłócać i mama w połowie zdania wyszła obrażona z pokoju. Ogolnie często były takie sytuacje, że musiałam zmieniać plany, bo musiałam myć okna, czy pomagać na ogrodku. Czasem nawet i przez kilka dni z rzędu nie mogę wychodzić, bo mam sprzątać w domu, na przykład przed swietami. Dodam, że mam 24 lata i od jakiś 5 czy 6 lat sama sobie wszystko finansuje. Co robić? Bo zwariuje...

Gość gość
Wyprowadzić się

Gość gość
ciesz się że masz matkę bo możesz nie mieć

Gość gość
tak rób zebys jak najszybciej sie wyprowadzila z domu.Twoja matka jest toksyczna,bedzie jeszcze gorzej,wiem co pisze. zrobi c****ekło na ziemii,zobaczysz.Toksyczne ,kontrolujace matki tak maja.Jak masz gdzies sobie wyjsc to wynajduja milion problemów i natychmiast musisz to zrobic,specjalnie zebys gdzies nie poszła.Taka zazdrosc czy co.A nie zrob,albo sie postaw,wielki foch.