Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moge byc w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Kochałam sie z moim partnerem W 22 dniu cyku Generalnie mam nieregularne cykle ponieważ mam podwyższony znaczenie progresteron ale od 3 miesięcy mam okres do 33 dni Kochaliśmy sie w prezerwtywie która nie pękła I ze stosunkiem przerwanym . Okres powinnam mieć 25,05 ale mi sie spóźnia , jutro jest niby ten 33 dzien w którym od 3 miesięcy mam mieć . Mam suchość w pochwie , lekki biały śluz Czy jest możliwość zajścia w ciąże Denerwuje sie bardzo

Gość gość
nas się pytasz czy jestes w ciązy? :O

Gość gość
Tak , nastąpi cud i ten jeden malutki przebiegły i chytry jak dwa lisy - plemnik ze stalowym ogonem co i gumę przebije i wyskoczy z prędkością światła czyli zdecydowanie szybciej niż facet zdąży wyjąć... dokona tego heroicznego wyczynu! :D A tak na poważnie, nie, nie jesteś , jeżeli jest tak jak opisałaś to byłby cud. więc daj sobie na luz.

Gość gość
A jaka masz temp, jaki mialas sluz w tym 22 dniu cyklu? Teraz masz sluz nieplodny ale kto wie jaki byl w dniu stosunku, ten jest wazny. >Kobieto, naucz sie metody termiczno sluzowej od podstaw zamiast stosowac stosunek przerywany. Juz w wydzielinie przed wytryskiem sa plemniki.

Gość gość
Wiem ze są Miałam normalny, wlansie nie taki jak w dni płodne ale chyba przez prezerwatywę preelikulat sie nie przedostanie