Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tez bede teraz patrzec na kase u facetow.

Polecane posty

Gość gość

Przynajmniej bede miala wygodne zycie, a poniewaz nie bede sie angazowac za bardzo uczuciowo, to mnie taki pozniej nie zostawi. Proby znalezienia milosci koncza sie na tym, ze czuje sie jak swinia na zawodach sumo. Nie warto. Cyniczne laski maja z gorki. Wyplenie z siebie idealizm, ot co.

Gość gość
No własnie postaraj sie nauczyc takiej postawy bo wszystkie baby tak robią tylko ty jedna bylas taką głupią zakochaną, kochającą idealistką. Teraz masz . puknij sie w łeb dziewczyno i oprzytomnij i wylecz sie ze swojego idealizmu

Gość gość
Na kase patrzą prostytutki. Rozumiem Twoje oburzenie na facetów autorko, ale na kase patrzeć to będzie upadek duży.

Gość gość
Na kasę się patrzy. Z uczuć nic nie ma, sex się znudzi. Faceci zabierają moje kolezanki na wakacje, kupują im rożne cuda,a ja co ? Siedziałam z moim i oglądaliśmy tv, pogoniłam dziada. Co wieczór to samo, no k****icy można było dostać. Będąc sama ciekawej spędzam wieczór :D Jak nic mi się nie trafi to nikt mi nie będzie wyżerać z lodówki.

Gość gość
nie ma miłości tylko układy , zawsze tak było .

Gość grenadine
Też kiedyś byłam romantyczną idealistką, która z miłości zrobiłaby wszystko. Ale się zmieniłam. I dobrze na tym wyszłam. Jeżdżę samochodem, który jest wart więcej niż mieszkanie moich rodziców. Dostałam w prezencie od faceta.

Gość gość
dziś Nie sadze, ze upadek. Ewentualne dzieci beda mialy zapewniony start, cala rodzina dobra opieke zdrowotna i srodki na przyjemnosci, a ja bede mogla o siebie zadbac. Wole tak zyc bez milosci niz zalic sie na kafe, ze dzisiaj ukochany postanowil pieprzyc inna.