Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anula1999

Perfumy

Polecane posty

Hej dziewczyny możecie polecić jakieś ładnie pachnące i trwałe perfumy tak do 100 zł? Z góry dzięki

Gość gość
Zapachy od Beyonce są bardzo trwałe, Elizabeth Arden, Lanvin, Salvador Dali. W perfumeriach internetowych topowe marki (Calvin Klein np) też dostaniesz w przystępnej cenie.

Gość gość
Ja na przykład bardzo lubię perfumy z Avonu, szczególnie nowy zapach Attraction Rush. Są mega trwałe i przystępne cenowo, ja zawsze sprawdzam aktualną ofertę Avonu w ich gazetce dostępnej w aplikacji Moja Gazetka. Bardzo wygodne narzędzie, wszystkie ciekawe promocje i okazje w jednym miejscu :)

Gość gość
Polecam Calvin Klein Emanuel Ungaro Tommy Hilfiger DKNY Lanvin Iceberg Bourjois Paris Fajne promocje są w sklepie Mania-perfum.pl Często tam kupuje no i wysyłka niedroga bo 6zł

Dziękuję za podpowiedź :) Zdecydowałam się na perfumy od Barbary Arden. Następnym razem wypróbuję inne zapachy.

Gość gość
Hej ja polecam perfumy Karoliny Kurkovej sa to perfumy a nie wody perfumowane. Jesli masz jakies pytania napisz heilishangel5@wp.pl

Gość DorotaS320
Popatrz na www.kosmetyki-krzeszowice.pl Wypełnij formularz i Pani się z Tobą skontaktuje. Perfumy za 100 zł nie będą problemem a będą się trzymały naprawdę długo.

Gość gość
A próbowałaś w rozlewni perfum na goia.pl ? Ja tam od dawna zamawiam i jestem bardzo zadowolona :)

Gość gość
W tej cenie na pewno znajdziesz perfumy na zapachowiec.pl. Zaopatruję się tam od dawna i jestem bardzo zadowolona ;) Mają duży wybór więc w zależności od gustu na pewno znajdziesz coś dla siebie ;)

Gość gość
Zadawałam sobie to pytanie jakiś czas temu i po wielu nieudanych próbach w końcu trafiłam na te idealne. Perfumy są trwałe i w atrakcyjnej cenie. Mają bardzo duży wybór perfum więc na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Obecnie używam z goia.pl Versace- Crystal Noir i jestem bardzo zadowolona :)

Gość gość
Dużą gamę perfum oferuje rozlewnia Goia. Zamawiam na goia.pl od roku różne perfumy, zarówno damskie jak i męskie i mogę polecić. Używam różnych perfum, m.in. Christian Dior - Addict, Gucci - Rush 2, Versace - Bright Crystal.

Ja bym takich podrobek nie kupowala przynajmniej nie przez neta.. bo zazwyczaj (mowie z moejgo doswiadczenia) jest ogromne rozczarowanie