Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia z Poznania

Każda kobieta powinna choć raz w życiu zaliczyć gangbang

Polecane posty

Gość Sylwia z Poznania

Z kilkoma przystojniakami. Polecam bo warto.

Gość gość
Gangbang to może nie tak od razu ale trójkat z dwoma mężczyznami to wspaniałe doznanie. Jak chłopaki sa sprawne I wytrzymuja przynajmniej te pół godz zanim nie odleca to jest super.

Gość Sylwia z Poznania
Trójkąt miałam na myśli.

Gość gość
To podpucha,nie piszesz nawet z kim jesteś,brak szczegółów, poniosło Cię podniecenie , dzieciaku :p

Gość gość
na wyjeździe integracyjnym spiłam się i dałam się w*****ać dziesięciu facetom po kolei. Jeden mnie ****ał a drugi już się rozbierał i czekał w kolejce. Orgazm był odlotowy ale po tym ekscesie musiałam odejść z korporacji bo przykleili mi łatkę k***y. Na szczęście nikt nie nagrał filmu. Nie polecam takich rzeczy ... lepiej jeden a z porządnym i chujem i dobrym sercem

Gość gość
Nie musieli Ci przykleić takiej łatki ;) Ty poprostu taka jesteś

Gość gość
C.pa nie mydło i się nie wymydli.Są faceci o gorącym usposobieniu którym takie rozwiązłe (gorące)kobiety pasują i,,noszą je na rękach" , kochają i szanują.Nic bardziej przyjemnego jak mieć kobietę spełnioną!Ja i nie jestem jedyny który pozwala z przyjemnością żonie na rozwiązłość. Trojkątny

Gość gość
ja po kilku udziałach w seksie zbiorowym i puszczaniu się na lewo i prawo dojrzałam do szacunku dla miłości. Od wielu lat mam tylko jednego partnera, którym jest mąż. Mąż natomiast wie, że mam bardzo wielki temperament i muszę być regularnie zaspokojona. Oczywiście człowiek to nie automat i wiem, że nie zawsze on chce czy może tym bardziej, że jest starszy. Wówczas zaspokaja mnie przy pomocy dildo, wibratora albo zaspokajam się przy nim bezceremonialnie sama. Jeśli nie ma ochoty, czy ma ochotę dziś na książkę, telewizję to chcę aby tylko był obecny, uśmiechnął się i pocałował mnie a ja się zaspokoję. Innym razem ja nie mam ochoty a on to po prostu zwalę mu tylko ręką bez angażowania się. Natomiast gdy mamy ochotę to jest odlot, super seks jakiego nie miałabym z żadnym kochankiem. Dlatego tak robimy i nie zaliczamy innych a polegamy tylko na sobie i jak tak po moich doświadczeniach radzę innym.

Gość gość
To ty dobra jesteś sucz wtedy tez bym cię z miła chęcią zerżnął w każda dziurę aż mi stanol na sama myśl

Jasne 💤 i później wysłuchiwać od takiego chronicznego onanisty że są kuṛwami i szmatami. Za dużo poṛno, za mało życia. Wyjdź do ludzi. Przewietrz swój mózg. 🖐️

Gość gość
Piszą wszędzie i wobec ze ten Nowy w mieście to zboczenie i prowokator.Kret łazi po każdym temacie,chyba sam te tematy pisze i się napela...sp...aj! :P