Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

urzad pracy

Polecane posty

Gość gość

jest do d**y i tak w niczym nie pomagaja

Gość gość
Ja uważam wręcz przeciwnie, dzięki zarejestrowaniu się dostałam 7 tys na przeprowadzkę. Trzeba umieć być zaradnym :)

Gość gość
Mnie też pomogli, dostałam refundację szkolenia na które nigdy bym nie mogła sobie pozwolić

Gość gość
Jak ktoś przychodzi i liczy na gotowe nie dając nic od siebie, to nic dziwnego, że narzeka. Dziewczyny wyżej coś zrobiły - przeprowadzka i kształcenie - wszystko by zwiększyć swoje szanse na rynku. A ty, autorze? Co zrobiłeś by ułatwić sobie znalezienie pracy?

Gość gość
Hej i znowu ta nagonka i tlamszenie.. Urzad pracy w Polsce to niepowazny urzad.. Tyle na ten temat. Sa ludzie zaradni zyciowo i mniej zaradni. I podobno ludzi sie nie ocenia, tylko edukuje... A tu jad pociekl bo brodach. Prosze panie napisac autorowi, co mozna zrobic, oprocz regularnego poszukiwania pracy, by pomoc sobie w znalezieniu zatrudnienia. Bedzie latwiej i przyjemniej..

Gość gość
Ja zrobiłam szkolenie dzięki któremu dostałam pracę ( praca w kierunku "po szkoleniu" - może nie jest jakas super intratna ale jest)

Gość gość
no pewnie same pozytywne komentarze pisza pracownice urzedu smiedziele jedne jak mi sie zasiłek nalezał to idiortki stwierdziły ze za pozno rejestracja jak miałam noge w szynie to tez mnie nie zarejestrowały suki. mam was w d***e wole sobie jezdzic do niemiec.gratuluje ale znajomosci ja ich nie mam zegnam..

Gość gość
a ggdzie mam sie niby przeprowadzic na karaiby załosne jestescie jak miałyscie z kim to pewnie a szkolenia to wrecz sa dla takich nieudacznikow bez szkol i jakies kursy na refundacje tak samo nie mozna liczyc a zeby cos otworzyc i te ich dotacje to trzeba miec super pomysl bo jak nie wypali to trzeba zwracac kase madralinskie bez szkol jak byscie chciały wiedziec mamstudia nawet znam jezyki i dupa byscie trzesly w zyciu same nie jechały do szwajcarii np i co madrale na kompie tez sie znam nawet 3 zawody mam i prawo jazdy.

Gość gość
a taki podpis debilny to trwa 1 minute dlatego was nie cierpie nic tylko kawki spijace i placuszki wp*****lacie po znajomosci dobre posadki macie a jednej trzeciej tg co ja nie osiagnełyscie gleby osoby ktore maja30 lat albo i wyzej to nie maja po co tam chodzic bo prawda jest taka ze licza sie znajomosci dlatego ja od 6 lat wyjezdzam bo takie pipki jak wy to mi etat blokuja..co to ich wuja ciocia wstawil zal xd

Gość gość
a dodam ze ja nie licze na nic gotowego jestescie od tg jak dupa od srania i samo szkolenie czy kurs tu nic nie da jesli ktos ma studia pedagogiczne a jak wiemy w tym fachu jest ciezkio z praca to co ja mam zapirniczac na produkcji dosyc zapierniczalam bo nie po to czlowiek sie uczyl a nie tak jak wy jakies kursy tandetne co to mi nic nie dadza, ciekawa jestem czy jak bys mialawyzsze to bys z********ala fizycznue albo do dup jezdziala napewno nie wiec stul pysk

Gość gość
zaradna to ja jestem to wam duzo do zaradnosci brakuje gdybyscie były tak samo zaradne z siebie to byscie nie korzystały z jakis kursow szkolen dotacji czy refundacji no wlasnie ulatwiłam sobie znalezienie pracy w ten sposob ze znam bardzo dobrze jezyki i p*****le was i ten kraj bo tu i tak sie nigdy nic nie zmieni..

Gość AvaGardner
No i Amen . ;) Ja nie korzystałam z ządnego kursu z urzedu pracy . Bo po prostu nie musiałam tego na szczescie robić . A czy UP jest serio taki zły ? hmm moim zdaniem zalezy na kogo i na co sie trafi . Bo albo sie trafi na w porządku ludzi albo sie trafi na totalnie wredne ma*łpy . Tak tez niestety bywa . Znam tow syztsko ze słyszenia bliskich osób .Poza tym ... ja jestem z wykształcenia nauczycielem. I równieżchodzę na różne kursy , ale wszytsko w swoim zakresie , coś co podnosi kwalifikacje .Teraz w lecie byłam na kursie/szkoleniu terapia ręki z soyera . http://www.soyer.edu.pl