Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy piekarnik w kuchnii jest bardzo niezbędny?

Polecane posty

Gość gość
Ale jeśli kupuje płytę pod zabudowe to pod spodem jest miejsce na piekarnik także po czasie można wyjąć fronty z szafki pod płytą a wstawić piekarnik. A pozatym ja bym wolała powoli kupować każdy sprzęt a porządny. Bo po co mi mała lodówka jak potrzebuje dużej... zamiast mikrofali kupić dużą lodówkę a za dwa miesiące mikrofale np. I by mi nie ubyło jak by te dwa miechy była tam w szafkach dziura pod mikrofale

Gość gość
Jest bardzo potrzebny! Aktualnie mam popsuty piekarnik, czekam na części, może na piątek będzie. Nie wiem, jak to będzie, teraz ciepło, to wystarczą dania ugotowane, jeśli chodzi o smażenie, to prawie w ogóle nie smażymy, więc prędzej bym się obyła bez płyty chyba (akurat gotować można spokojnie w mikrofali).

Gość gość
moim zdaniem piekarnik w kuchni jest bardzo potrzebny a jeżeli masz ograniczone fundusze to możesz kupić używany. Sprawdzonym przeze mnie miejscem jest http://komis-techniczny-wroclaw.pl/

Oj moim zdaniem jednak warto zainwestować w piekarnik. W brew pozorom często go używany w kuchni a wiem jak to jest bez piekarnika.. ( nie miałam chyba przez 2 lata i miałam dość) Zdecydowałam się w końcu na piekarnik do zabudowy: https://www.maxelektro.pl/agd-do-zabudowy/piekarniki-do-zabudowy/ I jestem mega zadowolona! Tym bardziej że za taką jakość nie zapłaciłam wcale tak dużo. Polecam :)

Gość Iwona_ma_gink
Oczywiscie, ze niezbedny!! Ciasta, tarty, quiche, pizza, zapiekanki, zapiekane warzywa, zreszta ja nawet buraki piekę zanim zrobie zwykly barszcz, bo wtedy jest zupelnie inny smak :-). Mozesz sobie doposazyc mieszkanie kiedy chcesz, wiadomo, ze miesiac bez piekarnika jakos wytrzymasz, ale jesli do tej pory go uzywalas, to bardzo odczujesz brak. Ja bym odczula... Sprawdz sobie firme Beko, nie maja drogich rzeczy, a w Media Expert widzialam dwa dni temu promocje. Ja sama gdybym miala kupowac drugi raz, to wlasnie te Beko wydaja sie takim sensownym rozwiazaniem...

Gość gość
ja też żyłam bez piekarnika przez parę miesięcy,ale co to było za życie...zepsuł mi się i musiałam uzbierać na nowy.dało się przeżyć ale teraz mając nowy jestem królową kuchni;)jeśli nie masz kasy na nowy,wypasiony to może pomyśl o jakimś mniejszym,przenośnym,moja mama taki ma z braku miejsca w kuchni i sobie chwali,albo uzywany...piekarnik musi być!!!

Gość cece girl
ja sobie nie wyobrażam życia bez piekarnika ! dla mnie to podstawa w kuchni ;) teraz widziałam, że na media expert mają promocję na piekarniki BEKO, więc zawsze możesz skorzystać jeśli nadal nie masz ;)

Gość gość
Na jkaies konkretne modele te przeceny?

Gość kamilove
Ja mam BEKO BIR35400XMS, jest tam mozliwosc czeszczenia katalitycznego. To mega wygoda a piekarnik genialny

Gość gość
Szczęśliwego Nowego Roku!

Gość gość
@kamilove gdzie kupione?

Gość kamilove
mediaexpert