Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka40

Trochę radości w życiu

Polecane posty

Gość Anka40

Odrodzona jak Feniks z popiołów , niezależna 40-tka z Krakowa chętnie pozna koleżanki podobnego statusu w celu wspólnych wyjść raz na jakiś czas aby odreagować codzienność trudów samotnego macierzyństwa , jak to mówią w grupie rażniej :-) ( większość moich koleżanek to mężatki więc ciężko o takie babskie wyjścia ...) Zapraszam chętne aby pisały może się uda coś zorganizować ... :-)

Gość gość
A jakiej jestes orientacji selsualnej

Gość Anka40
selsualnej ? jak najbardziej - hetero

Gość gośćada
W sprawie organizacji przyjęć okolicznościowych zapraszam do odwiedzenia tego portalu http://www.planowaniewesela.pl/, bardzo cenne porady. Polecam, sama skorzystałam.

Gość Anka40
Jest mi nie zręcznie wyjść samej do pubu czy do knajpy .... więc jeśli są jakieś kobiety w takiej samej sytuacji to piszcie ...

Gość gość
nie rozumiem, dlaczego jest ci niezręcznie wyjść samej do pubu czy do klubu, skoro jesteś niezależna. W czym problem?

Gość gość
12:40 Bo ma kaprys wyjść z kimś...jest niezależna i może mieć kaprysy - proste ? :)

Gość Anka40
Do kina nie mam obiekcji pójść sama bo idę obejrzeć film ale do knajpy chciałabym w jakimś towarzystwie żeby było wesoło ... Partnera nie mam ....choć nie tracę nadziei że i na to przyjdzie pora i kogoś w końcu poznam :-)