Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kancelaria Prawo Pracy Warszawa

Polecane posty

Gość gość

Witam, szukam namiarów na dobrego adwokata prawa pracy. Może ktoś polecić jakąś kancelarię w Warszawie lub okolicach?

Gość gość
Z własnego doświadczenia mogę polecić tą kancelarię http://polzlaw.pl/ . Miałam styczność przynajmniej dwa razy :)

Zdecydowanie polecam pana Tomasza Tomaszczyka z jst kancelaria. Specjalizuje się w prawie pracy i sprawach związanych z ZUS-em. To mega doświadczony i profesjonalny prawnik, który na pewno pomoże w rozwiązaniu Twojego problemu także śmiało polecam.

Gość Wojtek10
Ja również polecam tą kancelarię. Sam korzystałam z ich usług kilka razy i byłem zadowolony. W prawie pracy specjalizuje się Pan Tomasz i też z nim współpracowałem- doświadczony, konkretny i służący dobrą radą!

Gość LadyMaya
Również polecam kancelarię JST i Pana Tomaszczyka. Sama zaufałam im w kilku sprawach i nie zawiodłam się. Ogromne zaangażowanie w sprawę, doświadczenie i co ważniejsze doradzają tak aby ich klient wyszedł na tym najlepiej a nie oni sami!

Gość Elissska
Ja również podpisuję się pod kancelarią JST. Sama korzystałam z ich pomocy i się nie zawiodłam a pan Tomasz Tomaszczyk- specjalista w tej dziedzinie wydaje się konkretny, zaangażowany. Widać, że doświadczony z niego prawnik i warto szukać pomocy właśnie tam.

Gość Olkkka
Również podpisuję się pod kancelarią JST. Współpracowałam z Panem Tomaszczyk, który wykazał się ogromnym doświadczeniem i zaangażowaniem w mojej dość ciężkiej sprawie dzięki czemu stałam po wygranej stronie.

Gość MiaS
Podpisuję się pod JST. Widzę, że cieszy się dobrymi opiniami więc już w zasadzie nie ma co dodawać. Prawem pracy zajmuje się Pan Tomasz Tomaszczyk, który świetnie czuje się w tej dziedzinie i ma ogromne doświadczenie.

Gość gość
Tomasz Tomaszczyk jest najlepszą osobą tutaj, skontaktuj się z nim przez jego kancelarię JST, mają swoją stronę

Gość gość
jak najbardziej kancelaria JST https://jstkancelaria.pl/ Panowie są świetni, bardzo dobrze znają się na swoich dziedzinach i czuć, że można im zaufać

Gość gość
tylko JST, pan Tomasz Tomaszczyk zajmie się tą sprawą i jestem pewna że pomoże dociągnąć ją do końca, ze mną było podobnie, trafiłam tam z polecenia, myślałam, że nigdy nie odzyskam zaległych wypłat, a pan Tomasz tak poprowadził moją sprawę, że sąd nie miał problemu z zarządzeniem wyroku polecam

Gość gość
jest dużo ale w jednej pracuje Pan Tomasz Tomaszczyk polecam bo to dobry prawnik

Gość Zuzaa2
Pan Tomaszczyk to kancelaria JST i ja również mogę polecić tego prawnika z czystym sumieniem.

Gość gość
W Warszawie na Alejach Jerozolimskich jest ta kancelaria https://jstkancelaria.pl/ prowadzi ją Tomasz Tomaszczyk, specjalista prawa pracy i ZUS myślę, że warto się do niego udać, na pewno pomoże

Gość gość
Tomasz Tomaszczyk prowadzi kancelarię JST na Alejach Jerozolimskich, polecam tą kancelarię, zajmują się prawem pracy i ZUS, prawem karnym i rodzinnym

Gość Karolka23
Dużo dobrego słyszałam o tej kancelarii. Maja koleżanka korzystała z pomocy Pana Tomaszczyk i myślę, że jeśli faktycznie szukasz kogoś doświadczonego, skutecznego i rzetelnego to ten Pan będzie dobrym wyborem.

Gość gość
najlepszą jaką znam jest kancelaria JST prowadzona przez Tomasza Tomaszczyka - bardzo dobry adwokat i specjalista prawa pracy i ZUS jeśli szukasz takiej kancelarii to na pewno warto

Gość gość

jak najbardziej JST i adwokat Tomasz Tomaszczyk, sam korzystałem z jego usług już kilka razy, dobrze mi się z nim współpracuje, polecam